Zesde editie Rockarty festival Enschede


Onderscheidend programma met vernieuwende acts

ENSCHEDE, 20070917 -- Verrassende combinaties van popmuziek, film, theater en beeldende kunst. Het multidisciplinaire, experimentele en grensoverschrijdende festival Rockarty doet het hart van menig kunst-, cultuur-, en muziekliefhebber sneller slaan. Van 19 tot en met 23 september staat Enschede in het teken van de zesde editie van dit culturele festival. Het thema van dit jaar, `Krakende Ogen', belooft veel spectaculairs voor de zintuigen.

Op diverse locaties in Enschede kunnen bezoekers ook dit jaar weer genieten van optredens en kunstwerken. Met theatervoorstellingen in Tetem II en Concordia, internationale optredens in de Grote Kerk, film in Concordia Cinema, bands en filmkunstenaars in Atak, een foto-expositie in café Jansen en Janssen en de Kunstroute in en om de binnenstad heeft Rockarty 2007 alle ingrediënten in zich voor een geslaagd festival.

Stichting Rockarty is in 2000 opgericht met als doel het Enschedese culturele leven te versterken en topartiesten en beginnend talent bij elkaar te brengen. Vanaf 2002 staat Rockarty ieder jaar garant voor een festival met een onderscheidend programma en vernieuwende acts. Een deel van de acts wordt door Rockarty zelf geproduceerd. De afgelopen jaren hebben de activiteiten van Rockarty zich uitgebreid naar diverse plaatsen in Twente.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.rockarty.nl





Stichting Rockarty