Omzet Pallas Athena groeit met 35%


APELDOORN, 20070919 -- Pallas Athena heeft haar omzet in de eerste helft van 2007, nog vóór de fusie met Consilience, met 35% zien toenemen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Alle onderdelen van het bedrijf droegen daaraan bij. Met name de groei in dienstverlening was explosief, maar ook de verkoop van de succesvolle BPM-software voor het beschrijven en besturen van bedrijfsprocessen zat flink in de lift.

Met een aantal grote organisaties heeft Pallas Athena inmiddels meerjarige beheercontracten afgesloten voor het onderhouden van de geleverde BPM-oplossingen. Deze beheerdiensten droegen dit jaar voor het eerst duidelijk bij aan de groei.

Commercieel directeur John Jansen is zeer tevreden met de groeicijfers. "Hieruit blijkt dat wij sneller groeien dan onze naaste concurrenten. Vanaf september zijn wij bovendien gefuseerd met Consilience. Onder de naam Pallas Athena Solutions zijn wij nu de grootste BPM-specialist op de Nederlandse markt. De 50 specialisten van Consilience geven een extra impuls aan onze verdere groei. Daarnaast komen wij binnenkort met nieuwe producten en diensten op de markt. De combinatie van groei en innovatie spreekt de klanten duidelijk aan".

Over Pallas Athena Solutions

Pallas Athena Solutions biedt de top in Business Process Management Software & Solutions, de meest hoogwaardige combinatie van BPM-producten en -diensten die op de markt verkrijgbaar is. De Pallas Athena BPM Suite bestaat uit de zeer gebruiksvriendelijke producten Protos, Protos Activate en FLOWer voor procesmodellering, workflowmanagement en casehandling, die elkaar aanvullen maar ook uitstekend afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Daarnaast bieden wij onze klanten een compleet dienstenpakket: van strategievorming tot en met realisatie en beheer.





Pallas Athena