AlaTEST is wereldwijd partner met CNET Channel


Start van wereldwijd partnership met CNET Channel

AMSTERDAM, 20070919 -- alaTEST en CNET Channel zijn een partnership aangegaan met het doel CNET Channel klanten te voorzien van expert review content en de consument te helpen bij het kiezen van het juiste produkt. Consumenten zullen nu in staat zijn- door enkele kliks- niet alleen produktinformatie van CNET Channel te vinden maar ook honderduizenden produkt reviews die door alaTEST zijn verzameld en geanalyseerd.

CNET partners kunnen hun bezoekers nu de mogelijkheid geven om produkten niet alleen te vergelijken op basis van produktgegevens maar ook op basis van produktkwaliteit: betrouwbare review informatie die gebruikt kan worden om het produkt te vinden dat het meest met de wensen van de klant overeenkomt.
De klant krijgt de mogelijkheid een grote hoeveelheid informatie over een produkt op een plek terug te vinden. Gebaseerd op deze informatie kan de klant een betere aankoopafweging maken. Een toename in de sales conversie zal hiervan het gevolg zijn.

"Reviews zijn de op een na meest gevraagde functionaliteit voor shopping sites volgens een recente studie van Jupiter Media" zegt Arie Struik, de Nederlandse oprichter en CEO van alaTEST.com," Deze samenwerking maakt rechtstreekse distributie mogelijk van onze produkt review content via het distributie network van CNET Channel en sluit naadloos aan op onze missie om consumenten wereldwijd beter te informeren over de kwaliteit van produkten

"We zijn enthousiast over de samenwerking met alaTEST.com voor de levering van produktreviews en beoordelingen. We richten ons hiermee op het verhogen van het koopvertrouwen bij de consument", volgens Steve Parrott, GM, CNET Channel.
"CNET Channel levert een nieuwe service voor e-commerce door het helpen van consumenten bij produktvergelijking. Het is ons doel alle tools te leveren voor resellers, e-tailers en andere online bedrijven om hun klanten meer vertrouwen en daardoor een hoger koopbereidheid te geven."

Over alaTEST:
alaTEST (alatest.nl) is een onafhankelijke, gratis online service die consumenten helpt bij het maken van aankoopbeslissingen. alaTEST levert een objectieve produktkwaliteit beoordeling, de zogenaamde alaSCORE(TM).
Op dit moment bevat de database meer dan 1,2 miljoen produktreviews, hoofdzakelijk over consumentenelektronica, van meer dan 600 internationale tijdschriften en websites zoals PCWorld, CNET.com, Stiftung Warentest, PC Welt etc. De service is nu beschikbaar voor 13 verschillende landen in 10 verschillende talen.

Over CNET Channel:
CNET Channel (www.cnetchannel.com), eigendom van CNET Networks, is de grootste onafhankelijke bron van produktinformatie in de wereld en ondersteunt online catalogi en traditionele sales processen met gedetailleerde content over meer dan 3,3 miljoen technologische produkten.
Meer dan 2,100 fabrikanten van technologische produkten en channel ondernemingen in 35 lokale markten vertrouwen op CNET Channel voor de levering van hoogwaardige content oplossingen die de sales effectiviteit optimaliseren en de kosten en complexiteit van het leveren van gedetailleerde produktinformatie minimaliseren.
Enkele klanten: Best Buy, CDW, CompUSA, Dell, HP, Insight, OfficeMax, Sony, Tech Data, Yahoo!, Zones en meer.





alaTEST Review Services