Gemeente Boarnsterhim


Inloopavond Oostergoostraat Grou

Op verschillende plaatsen in Grou wordt hard gewerkt aan de bouw van appartementen voor senioren en mensen met een beperking. Zoals het zich nu laat aanzien zullen de appartementen aan de Stationsweg in Grou zeer binnenkort worden opgeleverd. De bouw van appartementen voor deze doelgroepen is onderdeel van het project "woonzorgzone Grou".

Het volgende onderdeel van dit project is de bouw van het multifunctionele zorgcentrum op de hoek
Oostergoostraat/Tureluurstraat. De bouwvergunning voor dit centrum is inmiddels afgegeven en de voorbereidingen voor de bouw starten binnenkort.

Om het centrum op deze locatie te kunnen bouwen worden een aantal, inmiddels verlaten woningen aan de Oostergoostraat en de Leeuwerikstraat en de voormalige bibliotheek gesloopt en wordt de Oostergoostraat in dat gebied verlegd.

Over de wijzigingen in de infrastructuur rond het multifunctionele zorgcentrum en de wijze waarop we dat gaan realiseren willen wij u graag informeren tijdens een inloopavond.
Deze avond is gepland op woensdag 19 september a.s. en u bent welkom tussen 19.30 en 20.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.