Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Caravanstalling nieuwe stijl blijkt een succes

Breda - Kampeerders zijn steeds zuiniger op hun caravan. Ze besteden steeds meer aandacht aan onderhoud, en vinden het belangrijk dat de caravan op een goede plek gestald wordt. Een plaats in een gewone schuur bij de boer blijkt niet langer voldoende. Stalling31 is ingesprongen op die trend.

Sinds 1 januari 2007 heeft Stalling31 zich toegelegd op het inrichten van optimaal toegankelijke, overzichtelijke stallingen voor recreatieve voer- en vaartuigen. De formule blijkt, gezien het groeiend aantal klanten, een groot succes. Inmiddels heeft Stalling31 verspreid over het land drie locaties in gebruik: in Beemster (Noord-Holland), Bergen (Limburg) en Woudrichem (Noord-Brabant).

Stallingen
De kern van Stalling31 wordt gevormd door de drie ruime, overzichtelijk ingedeelde stallingen. De stallingen zijn goed geventileerd, optimaal beveiligd én het hele jaar door geopend. Ook kent elke locatie een vaste beheerder. Brengen kan zonder afspraak op de openingstijden; halen kan op afspraak op gezette tijden.

Website/klantensservice
Voor elk type object bestaat er een optimaal stallingspakket. Extra service en informatie biedt Stalling31 via de website (www.stalling31.nl) en via de professioneel opgezette klantenservice. De website biedt uitgebreide informatie over Stalling31, de mogelijkheden en tarieven, en de verschillende locaties. Daarnaast kunnen klanten via de website een contract opmaken, een informatiepakket aanvragen, of aangeven wanneer zij hun gestalde voer- of vaartuig komen ophalen. De klantenservice is zes dagen per week beschikbaar voor vragen.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht