Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: MITRA presenteert nieuw boek - minder trammelant in bierland

Doesburg, woensdag 19 september 2007

Op 14 september werd in Doesburg het boek 'Minder trammelant in bierland' gepresenteerd. Een, zoals de beide auteurs Rick Kempen en Marco Philipsen het zelf omschrijven, routekaart door bierland.

Bier drinken is een beleving, het is genieten. Maar door de enorme diversiteit is het ook moeilijk kiezen. Gaan we voor een ambachtelijk gebrouwen streekbier, kiezen we voor een laaggist of een hooggist biertje, of wordt het toch een Belgische witte? Het is een kwestie van persoonlijke beleving. Maar door de brede en veelzijdige keuze is het soms moeilijk kiezen. Maar er is hulp, want met het boek 'minder trammelant in bierland' krijgt de lezer ruimschoots inzicht in de bijzondere wereld van het bier. Maar liefst 31 verschillende biertypes en ruim 80 merken worden besproken in het boek.

De auteurs van het boek Rick Kempen (verkoopleider bier&co) en Marco Philipsen (product groep manager bier en wijn bij Mitra) nemen ons mee in de wondere wereld van het bier. Ze maken de lezer deelgenoot van de verschillende soorten en productieprocessen. 'Minder trammelant in bierland' is een boek dat zich gemakkelijk laat lezen. Feiten en wetenswaardigheden worden op een prettige manier bijeengebracht. Want weet u of bier en gezondheid samen gaan, of wat de overeenkomst is tussen de Britse mermaids en Arnold Schwarzenegger? 'Minder trammelant in bierland' is dan ook uw Route du Soleil in het bierlandschap.

Het boek 'minder trammelant in bierland' met 152 pagina's full colour informatie, kost slechts E 4,99 en is verkrijgbaar bij alle Mitra slijterijen. Op www.mitra.nl kunt u terecht voor de adressen en meer informatie over dit nieuwe boek.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht