Ingezonden persbericht


6-daagse stedenreis naar trendy Zuid-Koreaanse hoofdstad;

SHILLA TRAVEL START MET SEOUL CITY TRIP

Utrecht, 19 september 2007

Korea specialist Shilla Travel heeft een nieuwe stedentrip naar Seoul toegevoegd aan haar bestaande programma van (rond)reizen naar Noord- en Zuid-Korea. Tijdens de 6-daagse stedenreis naar de Zuid-Koreaanse hoofdstad wordt kennis gemaakt met het dagelijkse leven in de metropool, maar komen ook culturele bezienswaardigheden aan bod.

In een reactie op de nieuwe citytrip zegt Kim Verhaaf, directeur van Shilla Travel: "Seoul is een metropool met legio mogelijkheden voor toeristen. De stad behoort vandaag de dag tot één van de meest trendsettende steden op het gebied van mode, muziek en film. In deze nieuwe Seoul city trip combineren we het bezoeken van gezellige buurten vol met leuke winkelstraatjes, kunstgaleries en restaurantjes met onder andere het bezoek aan de Jogyesa tempel en het Gyeongbokgung paleis. Het flexibele programma biedt genoeg ruimte voor optionele excursies, zoals onder andere een bezoek aan een theater, waar traditionele Koreaanse muziek en dans wordt opgevoerd, of een excursie naar de Noord-Koreaanse grens. Onze Engelstalige reisbegeleiding en het verblijf in een luxe 5-sterren hotel maken het plaatje compleet. We verwachten veel van deze unieke combinatie."

De Shilla Seoul Trip kost 1295 euro p.p. (o.b.v. 2 pers) en is inclusief vluchten, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag, transfers van en naar de luchthaven, Engelstalige reisbegeleiding en 4 overnachtingen met ontbijt in het 5 -sterren Sofitel Ambassador Hotel. Vertrekdata vanaf december 2007 t/m februari 2008. Zie voor een actueel overzicht www.shilla.nl.

Shilla Travel is een reisorganisatie die zich richt op de reisbestemming Korea. Vanuit de vestigingen in Utrecht en Seoul worden kennis, ervaring en enthousiasme voor het land Korea gebundeld in rondreizen naar Zuid- Korea, Noord-Korea en een combinatie van beide landen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.shilla.nl of contact opnemen met het pr bureau van Shilla Travel, Wieco Bv, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. Fax: 020-7155339. E-mail: info@wieco.nl


---- --