Pokerhype - gratis pokergeld voor iedereen


Nu kan iedereen gratis online pokeren voor echt geld

ZAANDAM, 20070919 -- Poker is mateloos populair in Nederland. Tijdens pauzes op school of op het werk, na werktijd met collega's of op een zaterdagavond met vrienden. Ook het online pokeren is erg in opkomst. Het aanbod is van pokerclients (aanbieders van online pokeren) is echter enorm. Daarom is het voor deze aanbieders van belang zich te onderscheiden. Dit kunnen zij bijvoorbeeld doen door nieuwe gebruikers een leuk openingsaanbod te doen. Steeds vaker zie je dat deze online pokerrooms gratis pokergeld aanbieden. De website www.nodepositbonus.nl biedt een overzicht.

Waarom gratis pokergeld

De reden dat pokerclients gratis pokergeld weggeven is dat zij graag willen dat zoveel mogelijk gebruikers bij hen komen spelen. Het aanbod van pokersoftware is zeer groot, dus het is voor pokerclients belangrijk om zich te onderscheiden.

Hoe werkt het

De software moet worden gedownload via een speciale downloadlink. Wanneer de gebruiker zich vervolgens aanmeld zal het gratis pokergeld worden over gemaakt naar de betreffende account. Een unieke manier dus om een poker-bankroll op te bouwen zonder zelf een storting te doen.

Structuur in het aanbod

Om enig overzicht te krijgen in de vele aanbieders en de verschillende bonussen, is er sindskort een website online die orde schept in het grote aanbod. Op de website www.nodepositbonus.nl staat een overzicht van deze zogenaamde no deposit bonussen. Daarnaast staat er op www.poker-software.nl een mooi overzicht van de verschillende pokeraanbieders. Deze zijn geordend op scores op zes verschillende aspecten

Poker toegangelijk voor iedereen

Met deze bonussen is het dus voor iedereen mogelijk om online te poker voor echt geld, zonder dat de gebruiker zelf een storting hoeft te doen.





Ingezonden persbericht