Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DIN Solutions, Methec en TIE organiseren
Food & Beverage seminar

Maastricht, juli 2007 - Op 20 september a.s. organiseren DIN Solutions, Methec en TIE de Food & Beverage Experience 2007, in Businesslounge Velperbroeck (Markweg 11 te Velp) bij Arnhem. Tijdens dit brancheseminar worden de laatste ICT-ontwikkelingen en praktijkervaringen in de voedingsmiddelenindustrie belicht. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn: Microsoft's ERP Food oplossing, tracking & tracing, RFID, EDI (Outsourcing), data-synchronisatie, supply chain optimalisatie en het integreren van de werkvloer met Microsoft Dynamics NAV.

De drie initiatiefnemers van Food & Beverage Experience 2007 ervaren een toenemende behoefte aan integratie in de voedingsmiddelenindustrie. Dit manifesteert zich in de praktijk door gebruik van elektronische ketencommunicatie (EDI en SSCC-berichten, data-synchronisatie), E-commerce met klanten en agenten, en werkvloerintegratie met ERP. Om inzicht te geven in de huidige stand van zaken organiseren DIN Solutions, Methec en TIE in samenwerking met Microsoft Dynamics voor de tweede keer de Food & Beverage Experience.


Deelname is kosteloos. Voor inschrijving en meer informatie: http://www.dinsolutions.nl

DIN Solutions
DIN Solutions is gespecialiseerd in het creëren, implementeren en beheren van intelligente zakelijke oplossingen voor de voedingsindustrie en de drankenbranche op basis van Microsoft Dynamics-NAV (voorheen Navision). DIN Solutions heeft strategische allianties met onder andere Methec, Tie Nederland, Scriptserver en Jet Reports. DIN Solutions heeft bijna 100 klanten en is actief in Nederland en België. Tevens is DIN Solutions lid van de Microsoft President's Club. Meer informatie vindt u op http://www.dinsolutions.nl

Methec
Methec levert complete oplossingen voor efficiencyverbetering in productie en logistiek door real time identificatie, registratie en communicatie van alle mogelijke proces-gegevens. Bij elke oplossing staan de klantprocessen en specifieke wensen met betrekking tot datastromen, bronapplicaties en rapportages centraal. Methec adviseert, ontwikkelt en implementeert met state-of the art technologie gebruikersvriendelijke en flexibel schaalbare systemen. De organisatie is te typeren als resultaatgericht, ervaren en betrokken. Voor meer informatie: http://www.methec.nl

TIE
TIE helpt bedrijven de kloof tussen online en het traditioneel zakendoen te overbruggen door het bieden van oplossingen voor optimale uitwisseling van EBusiness informatie tussen handelspartners in de keten. Onze hoogwaardige oplossingen leiden onder andere tot kostenbesparingen, hogere verkopen, verbetering van bedrijfsprocessen en een meer dynamische distributiekanaal. Mede vanwege onze ruime ervaring opgebouwd over een periode van meer dan 20 jaar, speelt TIE een sleutelrol in de ontwikkeling en implementatie van internationale eBusiness standaarden. Mede daarom is TIE de uitgesproken partner voor succesvolle B2B activiteiten. TIE is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext, Amsterdam) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland en Frankrijk.
Meer informatie is te vinden op: http://www.TIE.nl

Voor meer informatie:
DIN Solutions
Jos Knops, Marketing & Sales Manager
Telefoon 043-6049080
e-mail: jos.knops@dinsolutions.nl


Ingezonden persbericht