Gemeente Voorschoten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Voorschoten Uitgebracht op: maandag 30 juli 2007

De noodzaak van duurzaam of maatschappelijk ondernemen begint door te dringen in het bedrijfsleven. Op donderdag 20 september wordt in Voorschoten een inspirerende bijeenkomst georganiseerd dit onderwerp. Veel ondernemers en winkeliers willen dit dan ook concreet gaan aanpakken. Zij zijn op zoek naar praktische informatie over wat maatschappelijk verantwoord is, welke kosten het met zich meebrengt en wat het oplevert.

Initiatiefnemers van deze bijeenkomst zijn de ondernemersverenigingen, de Kamer van Koophandel, de Rabobank en de gemeente Voorschoten. In verschillende workshops kan kennis gemaakt worden met de vele kansen en mogelijkheden. Ideeën over verduurzaming van producten en diensten. Makkelijk toepasbare tips voor een efficiëntere, kostenbesparende bedrijfsvoering. Duurzame oplossingen bij het ontwikkelen van bedrijventerreinen. Het verbeteren van de milieuprestaties van een bedrijf. En, niet onbelangrijk, de fiscale mogelijkheden en overheidssubsidies om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten. De workshops worden gegeven door mensen uit de praktijk. Daarnaast is er ruimte voor relativerende humor en een gezellige borrel na afloop.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Gouden Leeuw, Veurseweg 180, Voorschoten. Aanvang: 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met L.Westra@DenHaag.rabobank.nl


- einde bericht -