Nedstat

Nedstat organiseert Online Media Expert Forum

Streaming Media centraal in derde editie van evenement

Amsterdam, 20 augustus 2007 - Nedstat organiseert op 20 september voor de derde keer het Online Expert Forum voor beleidsbepalers uit de media en advertising sector. Het evenement vindt plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Gerenommeerde sprekers van Stichting Kijkonderzoek (SKO), Fabchannel en Zoom.in zullen uitgebreid ingaan op actuele ontwikkelingen in de online media sector, in het bijzonder Streaming Media. Peter Wiegman, projectcoördinator van STIR, fungeert als moderator.

Behalve in Nederland organiseert Nedstat ook Online Expert Forums in verschillende andere Europese steden, zoals Frankfurt, Hamburg, London, Madrid en Parijs. Het evenement is bedoeld voor Online Business Managers die verder willen kijken dan de dag van vandaag.

"Onze markt verandert snel en het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Het Nedstat Online Expert Forum is ontwikkeld als een platform voor beleidsbepalers met interesse voor lezingen met het oog op de toekomst en het uitwisselen van ervaringen met collega's uit de sector," zegt Ulrike Ziegler, Vice President Marketing bij Nedstat BV.

Het evenement vindt plaats op 20 september 2007 van 10.00 tot 14.30 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Park, Sumatralaan 45, 1200 BB Hilversum.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.nedstatexpertforum.nl Video Analytics Stream Senseâ¢