Kamer van Koophandel Rivierenland

Persuitnodiging

Kick-off Mijn idee, een goed idee?! in Wamel

De Kamer van Koophandel, het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland en NORT Gelderland geven donderdag 20 september het startsein voor de workshops Mijn idee, een goed idee?! De workshops zijn een uitvloeisel van het Stimuleringsprogramma recreatie en toerisme dat door deze drie partijen is opgezet. De workshops bieden (aspirant) ondernemers de mogelijkheid om op een deskundige en persoonlijke wijze een ondernemingsplan op te stellen. Het uiteindelijke doel is dat de ideeën op het gebied van recreatie en toerisme ook daadwerkelijk worden uitgevoerd!.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de kick-off van dit bijzondere initiatief. De aftrap vindt plaats in Hotel Restaurant 't Veerhuis: Veerweg 2, 6659 KD Wamel, 0487-501254..

Het programma is als volgt:

14.30 uur Ontvangst bij 't Veerhuis
15.00 uur Opening door Lili Doude, vice voorzitter Kamer van Koophandel Rivierenland 15.05 uur Ervaringen van Chris Luken, directeur Fletcher Hotel Groep en bedenker Hotelbon 15.10 uur Spectaculair fotomoment
15.15 uur Officiële kick-off door:

- Annelies van der Kolk, gedeputeerde provincie Gelderland
- Chris Luken

- Henri Hommersom, startende ondernemer in recreatie en toerisme 15.45 uur Borrel
16.30 uur Sluiting

Aanmelding
Graag vernemen wij of u aanwezig bent. Dit kunt u doorgeven aan Ciëlle van Dooren via mijnidee-goedidee@tiel.kvk.nl. Wij zien uit naar uw komst!