Clarence Seedorf onthult nieuwe playground in Almere

18/09/2007 18:22



Richard Krajicek Foundation



De nieuwste playground van de Richard Krajicek Foundation, in Almere, zal op 20 september 2007om 14.00 uur onthuld worden door niemand minder dan Clarence Seedorf.

Na een warming up zal wethouder Henk Smeeman het startschot geven voor de sportclinics. Vervolgens zal de top profvoetballer en oud leerling van het Echnaton de naam van het plein onthullen.

Op het Manifestatieveld Amsterdamweg in Stedenwijk (Almere West) kan de jeugd, naast tennis en mini-tennis op de Richard Krajicek Playground, ook andere sporten beoefenen, zoals basketbal, voetbal, panna en jeu de boules. Het project is een initiatief van de gemeente Almere en OSG Echnaton. Gebleken is dat er een groot draagvlak bestaat bij omwonenden en betrokkenen, en de Richard Krajicek Foundation is er trots op met deze enthousiaste partijen te mogen samenwerken.

De Richard Krajicek Foundation ondersteunt dit initiatief van harte. Al 10 jaar zet de Foundation zich in om sporten en bewegen van de jeugd te stimuleren, zeker in die wijken waar de mogelijkheden beperkt zijn. Onontbeerlijk hierbij vindt de Foundation het bieden van goede begeleiding óp die playgrounds. Op deze manier realiseert de RKF een sociaal veilige playground, waar een goed en verantwoord sportaanbod plaatsvindt.





http://www.krajicek.nl