Gemeente Ermelo


Voorontwerpbestemmingsplan Ermelo-West

Voor het gebied Ermelo-West gelden op dit moment een aantal relatief oude bestemmingsplannen, te weten het bestemmingsplan West 1978, het bestemmingsplan De Leemkulen 1989 en het bestemmingsplan De Maat 1979.

Voor de drie hiervoor genoemde geldende bestemmingsplannen is nu één voorontwerpbestemmingsplan voor het gehele gebied opgesteld. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de spoorlijn aan de oostzijde, de grens met het instellingenterrein aan de noordzijde, de grens met Zanderij-Noord aan de zuidzijde en het buitengebied aan de westzijde.

Door het nieuwe bestemmingsplan beschikt de gemeente straks over een actueel, helder en toegankelijk ruimtelijk kader voor het gebied Ermelo-West. Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, voorschriften en 3 plankaarten.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 20 september tot 1 november 2007 ter inzage op het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken. Hier kunt u ook terecht met algemene vragen over het voorontwerpbestemmingsplan. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien. Iedereen kan in deze periode een inspraakreactie indienen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het formulier "inspraakreactie"

In het wijkcentrum De Leemkuul is op de volgende data een spreekuur waar u terecht kunt met vragen en/of opmerkingen over het voorontwerpbestemmingsplan:

* donderdag 4 oktober 2007 van 13.00 tot 15.00 uur
* donderdag 11 oktober 2007 van 19.30 tot 21.00 uur

Tijdens dit spreekuur is de gemeentelijke projectleider, Anita van Meerveld, aanwezig. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan dan ook inzien.

Voor specifieke vragen en/of opmerkingen of het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met Anita van Meerveld. Dit kan via de email: a.vanmeerveld@ermelo.nl of op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch op nummer (0341) 56 72 05.