Travel Unie International Nederland N.V.

Kras gasten betrokken bij ernstig busongeluk in andorra

Donderdag 20 september 2007, 01.00 uur - Op woensdag 19 september rond 18.00 uur is in Andorra een minibusje met gasten van KRAS betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk. In de minibus zaten 12 gasten van KRAS die deelnamen aan een 8-daagse wandelreis in Andorra. Het ongeluk is veroorzaakt door een frontale botsing met een tegenligger, waarna de bus van de weg is geraakt. Alle inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis in de hoofdstad Andorra La Velha.

De politie heeft laten weten dat bij het ongeval twee mensen om het leven zijn gekomen: de chauffeur en een van de gasten van KRAS. De overige elf gasten hebben lichte tot ernstige verwondingen opgelopen. Een van hen is na enige uren al uit het ziekenhuis ontslagen. Over de identiteit van het slachtoffer zijn door de lokale autoriteiten nog geen mededelingen gedaan.

Een team van deskundigen van de alarmcentrale SOS International onder leiding van een trauma-arts is inmiddels afgereisd naar Andorra en zal daar in de loop van donderdagochtend arriveren. Zij zullen de lokale medici bijstaan. Ook een aantal medewerkers van KRAS is inmiddels naar Andorra afgereisd om de gasten bij te staan. Helaas is er op dit moment geen nadere informatie beschikbaar. Zodra dit wel het geval is, zullen wij deze vermelden op deze plaats.

Mocht u toch nadere vragen hebben dan kunt u terecht op het volgende nummer: 073-5999888.