Persberichten Binnensticht; 10.30 uur

Utrecht, 20-09-2007

Projectiel ontploft

BILTHOVEN- In de nacht van dinsdag 18 september op woensdag 19 september ontplofte een projectiel in een tuin van een woning.

Omstreeks 03.00 uur hoorde een buurtbewoner van een woning aan de Ruysdaelllaan een harde knal bij zijn woning. De volgende ochtend bleken enkele ruiten van de woning kapot te zijn. De politie is gewaarschuwd en na onderzoek zijn de resten van een ontploft projectiel in de tuin van de woning aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen iets gehoord of gezien hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie van het district Binnensticht via 0900-8844.

Beledigen

ZEIST- Op woensdagavond werd een man aangehouden na belediging. Omstreeks 19.15 uur werd de 20-jarige automobilist uit Zeist gecontroleerd op de Thorbeckelaan. Zijn auto bleek niet te zijn verzekerd en kreeg hiervoor een bekering en moest zijn auto laten staan. De man sloot zijn auto af en liep weg. Toen de agenten langs de man reden, schold hij hen uit en werd direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Laatst gewijzigd 20-09-2007 10:36 | © Politie Utrecht