Perberichten Heuvelrug; 10.30 uur

Utrecht, 20-09-2007

Motorkap gestolen

VEENENDAAL- Op woensdagochtend keek een autobezitter raar op toen hij zag dat zijn motorkap was weggenomen. De auto van de 47-jarige autobezitter stond geparkeerd op de Jan Steenlaan. In de nacht van dinsdag op woensdag werd een ruit ingeslagen en werd de autoradio en de complete motorkap van zijn oude rode Fiat Punto gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844; Politie Heuvelrug.

Gestoken

VEENENDAAL- Op woensdagmiddag werd een verdachte van een steekpartij aangehouden. Omstreeks 15.10 uur kwam een 44-jarige man uit Veenendaal aan het politiebureau met het verhaal dat hij in zijn been was gestoken met een mes. De politie ging naar een horecagelegenheid aan de Kerkewijk waar de verdachte zich zou ophouden. De man, 39 jaar oud uit Veenendaal, werd aangehouden. De 44-jarige man had een oppervlakkige steekwond opgelopen aan zijn been.

Bromfietscontrole

RHENEN- Van 13.00 uur tot 20.00 uur werd een bromfietscontrole gehouden op de Achterbergsestraatweg en de Groeneweg. In totaal werden 110 scooters gecontroleerd en werden 47 bekeuringen uitgeschreven voor ondeugdelijk inrichting, rijden met te hoge snelheid en het niet kunnen tonen van de vereiste papieren.

Schuur in brand

VEENENDAAL- In de nacht van woensdag op donderdag ontstond er brand in een schuur aan de Stormzwaluw. Omstreeks 03.25 uur kregen politie en brandweer de melding en gingen ter plaatse. De brandweer bluste de brand en kon niet voorkomen dat het pand schade opliep. De politie heeft het vermoeden van brandstichting en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Heuvelrug.

Oproep getuigen

VEENENDAAL Dinsdagmiddag 18 september werd een 35-jarige vrouw op de Markt aangevallen door een man. De politie in Veenendaal is op zoek naar getuigen van het incident.

Dinsdag 18 september even voor 14.00 uur liep een 35-jarige vrouw uit Veenendaal op de Markt, ter hoogte van de ABN/Amro-bank, toen zij werd benaderd door een man die zij via-via kende. Volgens de vrouw pakte de man haar bij haar haren en sloeg en schopte hij haar. Hij bedreigde haar ook verbaal.Verschillende mensen stonden in de omgeving van het incident en uiteindelijk trokken twee jongens de man weg bij het slachtoffer. De politie roept getuigen op om zich te melden bij de politie Veenendaal via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). De politie vindt het vooral belangrijk om in contact te komen met de omstanders en de twee jongens die geholpen hebben.

Laatst gewijzigd 20-09-2007 10:44 | © Politie Utrecht