Ingezonden persbericht



LG introduceert de Long Stretched Display: narrowcasting in de breedste zin van het woord

Almere, 20 september 2007 - Met de introductie van de Long Stretched Display speelt LG in op de groeiende vraag naar monitoren die voldoen aan de specifieke eisen voor narrowcasting. De Long Stretched Display is de nieuwe monitor uit de LG Digital Signage-productserie. De monitor is 58 cm lang en 23 cm hoog, en is horizontaal of verticaal te plaatsen. Zijn opvallende afmetingen maken de monitor bij uitstek geschikt voor narrowcasting: digitale, in-store communicatie via beeldschermen om specifieke doelgroepen op specifieke locaties op maat gesneden content en actuele informatie te leveren.

Horizontaal boven een winkelschap of verticaal tegen een pilaar: met zijn speciale afmetingen is de Long Stretched Display werkelijk overal te plaatsen. Dat maakt de monitor de perfecte display voor narrowcasting in winkels of openbare ruimtes, zoals stations, winkelcentra of postkantoren. De Long Stretched Display is de nieuwste in de succesvolle serie LG-monitoren voor narrowcasting. LG introduceerde eerder vergelijkbare displays van verschillende afmetingen (47-, 42- en 37-inch en een 3D-monitor).

Ook voor wat betreft gebruik is de display perfect voor narrowcasting. De Long Stretched Display is eenvoudig te bedienen via een 15-pin D-sub-connector met een pc of laptop. Bovendien is het scherm uiterst robuust. De display functioneert uitstekend in weer en wind, kan tegen een stootje en is door zijn unieke afmeting minder diefstalgevoelig. Door de 1366x768 beeldresolutie comprimeert de display beelden tot het optimale formaat. Dit product is eind 2007 in Nederland leverbaar. De prijs is nog niet bekend. Voor een demo-exemplaar of meer informatie over dit product neemt u contact op met Roeland Scholten, LG Electronics, via 036-5478888.

###

Over LG Electronics
LG Electronics is een van 's werelds grootste producenten van consumentenelektronica en een technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. 80 dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 82.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is 's werelds grootste producent van plasmaschermen, CDMA-handsets, airconditioners, apparatuur voor optische opslag, dvd-spelers en home cinema-systemen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. De wereldwijde omzet over 2006 bedraagt ruim 38,6 miljard dollar.

Ingezonden persbericht