RE/MAX en Marktplaats.nl bundelen krachten

20/09/2007 13:05



RE/MAX Nederland



Marktplaats.nl is een populaire koop- en verkoopsite voor de consument en staat in de top drie van meest bezochte websites van Nederland. Omdat ook RE/MAX consumentgericht werkt, is het een logische stap om de krachten te bundelen met Marktplaats. De komende drie jaar zullen de woningen die 'Te Koop en te Huur' staan bij RE/MAX ook op Marktplaats.nl te vinden zijn.

Met meer dan 400 makelaars en financieel adviseurs is RE/MAX een belangrijke speler op de onroerend goedmarkt. Bij het verkooptraject van een woning is het noodzakelijk dat de woning zo vaak mogelijk gezien wordt. Door de woning te plaatsen op meerdere websites is de kans op een succesvolle en snelle verkoop groter, wat dus een groot voordeel voor de woningverkoper betekent. Dit voordeel wordt nog groter omdat Marktplaats.nl één van de meeste bezochte consumentensites is, ook als het aankomt op het zoeken van een woning.

Marktplaats.nl toont naast het aanbod van RE/MAX en particulieren ook de woningen van LMV, VBO, Housenet, Realworks, nieuwbouwwoningen en Yes-Co en heeft momenteel 49.000 advertenties in de groep 'Woning te koop' staan. Door deze samenwerkingsverbanden heeft Marktplaats haar aanbod in het huizensegment in het afgelopen jaar aanzienlijk verbreed. De woningen van RE/MAX zijn naast www.remax.nl onder andere te vinden op Huislijn, DIMO, Woonkrant, Vrijstaandwonen, HetMooisteHuis, Zoekallehuizen, Jaap en Funda





(http://www.remax.nl)