Gemeente Anna Paulowna


Anna Paulowna heeft sluitende begroting

De begroting 2008 laat zien dat de gemeente Anna Paulowna er op financieel gebied goed voor staat. De begroting sluit met een positief saldo van 575.412 euro en het weerstandsvermogen is gezond, dat betekent dat mogelijke tegenvallers kunnen worden opgevangen.

Burgemeester Pennink: Met de nu bekende gegevens zal het ook in de volgende jaren mogelijk zijn een sluitende begroting aan te bieden. De begroting 2008 en de daarin geschetste financiële situatie geeft voldoende ruimte voor de vele ambities van de gemeente Anna Paulowna.

Gemeenteraad

De gemeenteraad krijgt op 8 oktober de gelegenheid op de voorstellen van het college te reageren, dus het kan zijn dat de uiteindelijke begroting anders wordt. De inwoners kunnen de raadsleden nog bewegen om veranderingen aan te brengen in de voorstellen van het college door ze aan te spreken, te schrijven of op 4 oktober om 20.00 uur de openbare fractievergaderingen te bezoeken.

Schema fractievergaderingen 4 oktober 20 uur
Het CDA vergadert in de Samenvaartkerk aan de Molenvaart 421 en de VVD en de PvdA vergaderen in Veerburg. Onafhankelijk raadslid Van Zaal is bereikbaar via telefoonnummer 0223-722234.

Meer informatie over de begroting 2008 staat op deze website en die van de gemeenteraadsfracties. Tijdens het opiniërende deel van de raadsvergadering op 8 oktober kunnen inwoners inspreken. Drie weken later op 29 oktober kan de raad de begroting vaststellen. Beide vergaderingen in de raadzaal kunnen vanaf 20.00 uur worden bijgewoond.

070919 Programmabegroting 2008