Provincie Zeeland

Persberichten

20-09-2007: Tijdelijke verkeershinder aan provinciale weg N290 Terneuzen-Hulst

De Provincie Zeeland is gestart met werkzaamheden aan de provinciale weg N290. Uitvoering vindt plaats tot aan vrijdag 19 oktober 2007. De weg blijft voor het verkeer open en de doorstroming zal geregeld worden met verkeerslichten.

Werkzaamheden

Langs de provinciale weg N290 (voormalige rijksweg N60) zal op het gedeelte tussen de aansluiting van de Grote Kreekweg en de rotonde aansluiting Hontenissestraat / Hulsterweg een 0,80 meter brede verharde berm aan weerszijden van de weg worden aangebracht.

De maatregelen aan de rijbaan zijn nodig om de conditie van de wegen op peil te houden. Het aanbrengen van verharde bermen zijn nodig om de verkeersveiligheid van de weggebruiker te verhogen. Door voldoende draagkracht van de bermen direct naast de rijbaan te creëren, neemt de kans op met name enkelvoudige bermongevallen aanzienlijk af.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal hinder voor het verkeer en de omwonenden niet vermeden kunnen worden. De Provincie Zeeland vraagt begrip voor de mogelijke overlast.
Door slechte weersomstandigheden of door onvoorziene omstandigheden kan een verschuiving in de planning ontstaan. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Provincie Zeeland via www.zeeland.nl.

20 september 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,