AutoRai

Danny Teheux winnaar Toyota Skill Contest 2007

(9/20/2007)
De finale van de Nederlandse editie van de Toyota Skill Contest 2007 is na een spannende strijd gewonnen door Danny Teheux van Autobedrijf Louis Petit B.V. in Ulestraten. De finale vond plaats op 19 september in het Louwman College, het eigen opleidingscentrum van Toyota distributeur Louwman & Parqui B.V.

Aan de finale deden 10 technici van diverse dealerbedrijven van Toyota mee. Zij begonnen hun lange weg naar de finale van de Nederlandse editie van de Toyota Skill Contest 2007 in april, samen met 180 collegaâs. Per rayon en opleidingsniveau zijn vervolgens de beste deelnemers geselecteerd. Voorafgaand aan de halve finale brachten zij in Keulen een bezoek aan de F1-fabriek van Toyota F1 â het walhalla voor elke technicus.

Begin juni leverde de halve finale tien finalisten op. Dit waren Bert Theunisse (Driessen Valkenswaard), Hans Scheepbouwer (Autobedrijf C.P.H. Zwijndrecht B.V.), Henk Rutjens (Autobedrijf Jan Bakkes B.V. Posterholt), Mario de Brouwer (Van Dorst Tilburg B.V.), Erik Mik (Louwman Veendam B.V.), Pieter Spuij (Louwman Amersfoort B.V.), Bas Groos (Louwman Amsterdam B.V.), Sake Algra (Toyota Valkema Leeuwarden B.V.), Danny Teheux (Autobedrijf Louis Petit B.V. Ulestraten) en Evert van Engelenburg (Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. Veenendaal). Zij scoorden het hoogst in de theorie- en praktijkoefeningen.

Danny Teheux, de winnaar van de Nederlandse editie van de Toyota Skill Contest 2007 ontvangt niet alleen een fraaie bokaal, maar vertegenwoordigt ons land tijdens de Europese eindstrijd op 15 november in Brussel. Eervolle vermeldingen waren er voor de als tweede eindigende Hans Scheepbouwer van Autobedrijf C.P.H. Zwijndrecht B.V. en de als derde gefinishte Sake Algra van Toyota Valkema Leeuwarden B.V.