Staatsbosbeheer

de leukste activiteiten en adressen in de 50 mooiste bossen van ons land, 20 september 2007

Het bos anders bekeken
Je kunt er natuurlijk heerlijk wandelen, fietsen of een pannenkoek eten, maar beleef het bos ook eens op een andere manier. Ga op safari op de Veluwe, op pad met de boswachter, volg een workshop dierenfotografie in de natuur of laat je kinderen zich uitleven in een speelbos. Er is zoveel te doen dat je graag langer blijft, dus reserveer een voormalige boswachterwoning of zet je tent op onder de bomen van een natuurkampeerterrein.

Opzet boek
In dit boek staan ruim 350 activiteiten en adressen in en rond het bos. Om het boek overzichtelijk te maken, is het ingedeeld in vijf themas; Slapen, Kunst & cultuur, Actief, Eten & drinken, Met kinderen, die aan de hand van de gekleurde tabbladen makkelijk te vinden zijn. In het eerste hoofdstuk worden 50 bosgebieden beschreven. De gebieden zijn makkelijk terug te vinden op de kaart in het boek en aan de hand van gekleurde bolletjes staat aangegeven wat er in elk gebied allemaal te doen is. Alle adressen zijn door de auteur zelf geselecteerd en staan gratis in de gids vermeld.

De auteur
Petra de Hamer is freelance journalist sinds 2000 en werkte bij verschillende uitgeverijen. Ze schrijft voor mo'media vooral over lifestyle: hotels, restaurants, winkels. Daarnaast maakt ze voor uiteenlopende opdrachtgevers (waaronder Elsevier THEMA en Intermediair) reportages en artikelen. Bij mo'media verschenen van haar Antwerpen shoppen-eten-slapen, 25 weekendtrips Belgie, Spaghetti met ballen, Hoge Hakken in de Keuken. Verder was ze hoofdredacteur van het tijdschrift Hotel B&B en Logeren Etc. en 52 weken genieten België. Meer informatie over haar werk staat op www.petradehamer.nl

Technische gegevens
Titel: Het bos in!
Auteur: Petra de Hamer
Isbn: 978-90-57672-73-6
Prijs: 17,95
Omvang: 236 paginas
Formaat: 20 x 15 cm (staand)
Uitvoering: ringband
Verschijning: 1 oktober 2007
Verkrijgbaarheid: (online) boekwinkels en warenhuizen Website: www.het-bos-in.nl