Aangespoord door voortdurende internationale groei, benoemt La Perla investeringsdirecteur

20/09/2007 09:05



PR Newswire



AMSTERDAM, September 20 /PRNewswire/ -- Na (weer) een jaar van record verkoop en winst in 2006, heeft La Perla International Living stappenondernomen om de voortdurende groei zeker te stellen door een toegewijde investeringsdirecteur te benoemen, die als verantwoordelijkheid zal hebben om die mogelijkheden te vinden die de toekomstige groei van de onderneming in stand zullen houden.

Met een opbrengst in 2006 van bijna 77,7 miljoen Euro (+36,3% ten opzichte van 57,0 miljoen Euro in het vorige jaar), resulterende in een netto winst van 26,4 miljoen Euro (+11,1 % ten opzichte van 2005) en aan het eind van 2006 een netto intrinsieke waarde van 99,2 miljoen Euro (+35,4 % meer dan in 2005) van La Perla International Living, heeft La Perla met ingang van 1 september Christophe Piffaretti als investeringsdirecteur benoemd. Hij treedt zowel tot de directie als tot de raad van bestuur toe. La Perla International Living is onderdeel van de La Perla groep, welke verschillende belangen heeft in internationaal residentieel onroerend goed.

Christophe komt oorspronkelijk uit Zwitserland en is afgestudeerd aan zowel de Universiteit van Lausanne (B.Sc. Economics) als de Lausanne Hotel School(B.Sc. International Hospitality Management), en heeft directe ervaring opgedaan in de horeca sector voordat hij in 1998 werkzaam werd bij de Kempinski Hotel Groep als directeur strategische planning. Vervolgens werd hij senior vice-president uitbreiding voordat hij benoemd werd tot directeur van Kempinski Residences in Geneve, Zwitserland, waarmee hij de verantwoordelijkheid kreeg over de nieuw gecreëerde vastgoedpraktijk van Kempinski. Hij zal werkzaam zijn in het internationale hoofdkantoor van La Perla International Living in Amsterdam.

"Wij bijzonder blij dat Christophe deel gaat uitmaken van het La Perla team, waar zijn ervaring een onschatbare aanwinst zal zijn voor het behalen van de ambitieuze groeidoelstelling van La Perla voor de nabije toekomst," zei Geert Duizendstraal, voorzitter van La Perla International Living.

La Perla International Living is het eerste merk in residentieel onroerend goed. De unieke locaties, bijzondere huizen en voortreffelijke service creëren een internationale woon ervaring die deuren opent naar nieuwe culturen en uw leven verrijkt met vrijheid, comfort en gemoedsrust.

http://www.laperlainternationalliving.com

Voor meer informatie, gelieve u contact op te nemen met: Mevr R. Ladeur, Corporate Communications Department, per telefoon: +31-(0)-20-589-40-70, of per email: info@laperlainternationalliving.com