Ingezonden persbericht


PNY Technologies presenteert twee Sodimm DDR2 800MHz geheugenmodules aan voor laptops

Mérignac, Frankrijk, 20 september 2007 -- PNY Technologies kondigt de nieuwste aanvulling aan op het gamma van ongebufferde DDR2 geheugenmodules voor laptops. De Sodimm DDR2 800MHz geheugenmodules zijn verkrijgbaar in 512MB en 1GB en zijn geschikt voor de jongste generatie PC6400 computerplatforms. De modules kunnen de systeembandbreedte verdubbelen wanneer ze per paar worden geïnstalleerd.

'Het marktaandeel aan verkochte laptops stijgt dagelijks en is beetje bij beetje de plaats van de PC aan het overnemen en is steeds vaker de keuze van professionals,' zegt Laure Lapègue, Category Manager voor PNY Technologies Europe. 'PNY's DDR2 800Mhz geheugenmodules zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring ongeacht of je de laatste online games speelt, een DVD bekijkt, surft op het internet, verschillende applicaties tegelijkertijd draait of met het nieuwe Microsoft VISTA(TM) werkt.'

Belangrijkste kenmerken van de PNY Technologies DDR2 geheugenmodule:


- 1.8V stroomvoorziening;


- Snelheid 800MHz, omgekeerd geschikt voor PC5300 (667MHz) en PC4300 (553 MHz);


- Verkrijgbaar in 512MB en 1GB


- 6,4 GB/sec geheugen bandbreedte


- 12,8 GB/sec dual channel system bandbreedte


- CAS Latency: 5

Als toonaangevende aanbieder van retail geheugenmodules biedt PNY een complete reeks aan desktop en notebook geheugens, waaronder high performance oplossingen voor SDRAM, DDR en DDR2. Alle PNY geheugenmodules hebben 10 jaar fabrieksgarantie.

Voor meer informatie, technische productondersteuning en veelgestelde vragen, kunt u terecht op de website van PNY Technologies: www.pny.eu.

Adviesverkoopprijs incl. BTW

Sodimm DDR2 800MHz 512 MB ¤ 34,99

Sodimm DDR2 800MHz 1 GB ¤ 65,99

Over PNY Technologies:

PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS) en in 1994 in Europa, biedt een compleet gamma aan kwaliteitsvolle producten voor in en rond de computer. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in flash-media, USB en PC-geheugens. PNY beschikt tevens over een lijn grafische kaarten voor consumenten als Authorized NVIDIA Board Partner en exclusieve grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa.

Dankzij de samenwerking met toonaangevende OEM's, kan PNY steeds de meest innovatieve technologie in haar producten integreren om optimale service en kwaliteit te garanderen.

PNY heeft hoofdkantoren in Parsippany, N.J. voor de VS en in Mérignac, Frankrijk voor Europa. Het bedrijf heeft verkoopkantoren in Santa Clara, Californië en Parsippany, N.J. in Noord-Amerika, in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië in Europa, en in het Midden-Oosten en Azië.

PNY kent sinds haar oprichting een sterke groei en is uiterst succesvol. Het bedrijf heeft haar producten en serviceaanbod uitgebreid naar nieuwe kanalen door zich te onderscheiden met een uniek aanbod aan kwaliteitsproducten en diensten met toegevoegde waarde.

Bezoek voor meer informatie http://www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies

Laure Lapègue
Category Manager

Tel: +33 5 56 13 75 14
Email: llapegue@pny-europe.com

Sophie Verdier

Marcom Manager

Tel: +33 5 56 13 80 23

Email: sverdier@pny-europe.com

Perscontact

Jan Robijns

Open2Europe

Tel: +33 1 55 02 14 69

Email: j.robijns@open2europe.com