Time : 10:08:48
Date : 20 September 2007
Sender Name: Greenhouse Talent bvba

Na Nederland nu ook Vlaanderen plat voor De Lama's

De Lama's, in Nederland een ongekend succesvolle TV show op BNN, is de Nederlandse versie van het Eén programma 'Onvoorziene Omstandigheden' met Mark Uytterhoeve. Wat bij ons een succes was in kleinere kringen, werd in Nederland een wereldsucces. De Lama's werden na een paar TV seizoenen uit de studio's gehaald en de Nederlandse theaterzalen ingeduwd. En ze zijn dit najaar alweer aan hun 3de theaterseizoen toe! Voor het eerst ook bij ons in België live te zien in de Elisabeth zaal in Antwerpen op 18 november 2007.

Improviseren
De Lama's on Tour bestaat uit Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van de Meer en presentator Patrick Lodiers, aangevuld met Jeroen van Koningsbrugge en Horace Cohen. In de voorstelling probeert presentator en aangever Patrick Lodiers zijn Lama's hoog in de boom te krijgen met de vertrouwde ingrediënten: van 'roetschbaan', 'ik-wil-graag-zien', de 'datingshow', de 'voorwerpenronde, 'eerste zin laatste zin' tot de 'draaideur', het 'moordspel' en de 'doventolk'. Met hun spelregels en suggesties uit het publiek doen De Lama's datgene wat zij als geen ander kunnen: een hilarisch potje improviseren.

Het televisieprogramma heeft inmiddels de prestigieuze Nederlandse televisieprijs, de Gouden Televizierring (2006), op zak, een nominatie voor een Gouden Roos van Montreux (2006) en 2 platina DVD's op hun naam staan.

Web site : http://www.delamas.nl/

WAAR? WANNEER?
Dinsdag 18 november 2007 Elisabeth zaal,
Antwerpen 20u00
Tickets & infos:

- http://www.greenhousetalent.be/

ORGANISATIE EN MEDIA INFO
Greenhouse Talent,
Media Info:
Tinne Kenis

+32 (9) 220 99 45
tinne@greenhousetalent.be

URL: http://www.greenhousetalent.be/

Link to Press Release - NL