Ingezonden persbericht


Trend Micro integreert inbraakbeveiligingstechnologie van Third Brigade met OfficeScan 8.0

Hilversum, 20 september 2007 - Trend Micro, leverancier van beveiligingsoplossingen, heeft een licentie genomen op technologie van Third Brigade. Dit Canadese softwarebedrijf levert software voor inbraakpreventie. Trend Micro integreert binnenkort de technologie van Third Brigade door gebruik te maken van de plug-inarchitectuur in Trend Micro OfficeScan 8.0, de beveiligingsoplossing voor desktops.

Trend Micro heeft een licentie op de firewall- en deep packet inspection-technologie van Third Brigade, in combinatie met de continue updateservice. Deze technologie biedt, gekoppeld aan de Web Threat Protection-mogelijkheden van Trend Micro, de OfficeScan-gebruiker een allesomvattende beveiligingsoplossing voor desktops. Deze oplossing omvat antivirus, antispyware, een firewall en bescherming tegen hostinbraken. Dit biedt gebruikers - al dan niet aangesloten op het bedrijfsnetwerk - krachtige, proactieve bescherming tegen aanvallen.

"De mogelijkheid om eenvoudig de beveiligingsniveaus tegen nieuwe aanvallen te verhogen, is een absoluut vereiste voor software die servers en desktops beschermt", zegt Eric Ogren, President van de Ogren Group. "Third Brigade is in te pluggen op OfficeScan-architectuur van Trend Micro en integreert inbraakbeveiliging met hostbeveiliging voor desktops en servers. Het onderbreken van aanvallen voordat ze het systeem hebben bereikt, is een goede manier voor optimale veiligheid zonder dat dit bedrijfsprestaties aantast."

"De OEM-overeenkomst met Trend Micro biedt ons de mogelijkheid om onze bescherming tegen host-intrusion wereldwijd aan te bieden en onze positie als marktleider in dit belangrijke en groeiende segment van de IT-beveiliging verder te versterken", zegt Wael Mohamed, President en CEO van Third Brigade. "We kijken uit naar de samenwerking met Trend Micro en zijn klanten, zodat onze visie op de self-defending host beter tot zijn recht komt."

"IT-afdelingen zoeken naar manieren om mobiele medewerkers te beschermen tegen indringers. Uiteraard zonder de toegang tot webgebaseerde applicaties te verstoren", zegt Thomas Miller, General Manager Enterprise Products & Services bij Trend Micro. "Uit een diepgaande evaluatie bleek dat de technologie van Third Brigade de beste in haar soort is en we tegemoetkomen aan de hoge eisen van onze klanten en van de markt in het algemeen."

# # #

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.



Ingezonden persbericht