Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe industriële barcodeprinters van Citizen:
efficiënt en gebruiksvriendelijk

Esslingen (D)/Apeldoorn, 20 september 2007 - - Citizen Systems Europe, fabrikant van hoogwaardige dot matrix-, label- en barcodeprinters, introduceert een nieuwe reeks industriële printers. Met de reeks CL-S700 kunnen grote hoeveelheden etiketten snel, eenvoudig en kosteneffectief worden geprint.

Naast de hoge afdruksnelheid van maximaal 25,4 centimeter per seconde is de CL-S700 serie ontworpen met eenvoudige en efficiënte bediening als uitgangspunten. Alle functies zijn toegankelijk vanaf de voorkant. Instellingen kunnen via een 4 lijnen LCD-display en grote verlichte toetsen eenvoudig worden gewijzigd en de printer hoeft niet verschoven te worden bij het laden van bijvoorbeeld inktlint of etiketten. De versie met interne rewinder biedt de eenvoudigste rewinder die ooit is ontwikkeld, ook vanaf de voorzijde te bedienen.

De bediening aan de voorkant heeft eveneens als voordeel dat deze hoogvolume printer minder fysieke ruimte opeist, wat met name op overvolle of krappe werkplekken van pas komt. Hi-Open" metalen behuizingen bieden eenvoudige toegang en vereenvoudigen het laden van media, terwijl Hi-Lift" mechanismen het verwisselen van inktlint vergemakkelijken met de ARCP" technologie die het verfrommelen van het lint tegengaat.

Omdat de nieuwe printers zijn ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen, worden robuuste metalen behuizingen toegepast die niet snel beschadigen. De CL-S700 printers zijn bij uitstek geschikt in sectoren als logistiek, verpakking en farmaceutica.

De CL-S700 reeks is verkrijgbaar als 200 en 300 dpi versie, met Datamax®- en Zebra®-emulaties. Door de parallele-, seriële- en USB-interfaces en Ethernet- en draadloze LAN-opties kan elke printer op afstand worden beheerd, geconfigureerd en gemonitord.

Voor meer informatie over de Citizen-producten of resellers:

Citizen Systems Europe GmbH - Mettinger Str. 11 - 73728 Esslingen (D)

Tel.: +49-711-39 06 420 - Fax: +49-711-39 06 405

E-Mail: mbeauchamp@citizen-europe.com

www.citizen-europe.com

Citizen Systems Europe

Citizen Systems Europe is actief vanuit locaties in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland en bedient Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De onderneming biedt een uitgebreide reeks thermische printers voor toepassingen in industrie, detailhandel en gezondheidszorg. Daarnaast worden mobiele barcode- en labellingapplicaties geproduceerd. De producten worden altijd geleverd en ondersteund via een netwerk van gespecialiseerde partners.

Citizen Systems Europe is een volledige dochteronderneming van Citizen Systems Japan en tegelijk een onderdeel van de Citizen Watch Company Japan, een wereldwijde organisatie en producent van o.a. de beroemde CITIZEN horloges, mini-printers en industriële printsystemen, gereedschapsmachines en kwartsoscillatoren.

www.citizen-europe.com

Voor redactionele informatie, foto s of testen:
Influx PR - Jakob Brons - Telefoon: 055 - 3663034 - www.influx-pr.com E-mail: Jakob@influx-pr.com