Ingezonden persbericht


Fluke Networks Press Release

----------

Fluke Networks is Developer Partner van Nortel

NetFlow Tracker-software (versie 3) van Fluke Networks voor beheer van informatie over netwerkverkeersstromen behaalt keurmerk "Nortel Compatible Product"

EVERETT, Washington, Verenigde Staten - Fluke Networks maakt bekend dat het de status van Developer Partner heeft verworven in het Developer Program van Nortel. Fluke Networks en Nortel zullen in het kader van dit programma nauwer samenwerken om betere oplossingen te ontwikkelen, te bieden en te ondersteunen voor de bedrijfsnetwerken van hun klanten.

Nortel heeft NetFlow Tracker (versie 3) van Fluke Networks intern getest en op basis daarvan bevestigd dat de software compatibel is met zijn Ethernet Routing Switch 8600 (release 4.1.3) en Ethernet Routing Switch 5500 (release 5.0.5). Door producten met het keurmerk "Nortel Compatible Product" te gebruiken, zoals NetFlow Tracker, kunnen klanten lagere totale gebruikskosten realiseren. Producten met dit keurmerk zijn getest op compatibiliteit en ondersteunen de switchinterfaces en integratiespecificaties van Nortel.

NetFlow Tracker van Fluke Networks stelt gebruikers in staat zonder probes informatie over netwerkverkeersstromen van de Ethernet Routing Switches van Nortel te verzamelen. De software zorgt voor een aanzienlijk beter inzicht in elke verkeersstroom op het netwerk. Dit stelt gebruikers in staat op een grondige manier netwerkproblemen op te lossen, de beveiliging en capaciteit van het netwerk te plannen, en een efficiënter gebruik van de netwerkverbindingen mogelijk te maken.

De Ethernet Routing Switch 8600 combineert Terabit-prestaties met Nortels unieke technologieën om de basis te leggen voor een "Resilient Terabit Clustering"-oplossing en bedrijven één geconvergeerd communicatienetwerk te bieden. De Ethernet Routing Switch 5500-modellen van Nortel zijn stackable 10/100/1000 Mbps Ethernet Layer 3 routing switches van de volgende generatie, die ontworpen zijn om end-to-end Gigabit-desktopconnectiviteit te bieden aan middelgrote en grote ondernemingen. De apparaten helpen klanten om een veerkrachtig, veilig en intelligent netwerk te bouwen.

Het Developer Program van Nortel is een marketing- en testprogramma dat partnerschapsverbanden tot stand brengt met toonaangevende, onafhankelijke software- en hardwareleveranciers, om hen aan te moedigen en de mogelijkheid te bieden innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de communicatieplatformen van Nortel aanvullen en verbeteren. Deze platformen omvatten apparaten voor conventionele telefonie, IP-telefonie, callcenters en geconvergeerde netwerken. Op de website van Nortel is er een pagina gewijd aan de Developer Partners en de "Nortel Compatible Products". Het adres is www.nortel.com/developer.

De bekendmaking van vandaag volgt op eerdere persberichten over de Enterprise Performance Management-oplossingen van Fluke Networks. Zo werd Fluke Networks in juni door AT&T geprezen als uitstekende leverancier. Eerder dit jaar nam Fluke Networks Crannog Software over en daarna maakte het ook nog de release van nieuwe versies van de beheertools NetFlow Tracker en Visual UpTime Select bekend.

Informatie over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het installeren, certificeren, testen, controleren en analyseren van kopernetwerken, glasvezelnetwerken en draadloze netwerken voor bedrijven en telecomproviders. Dankzij de veelomvattende Network SuperVision(TM) Solutions-lijn van het bedrijf krijgen netwerkinstallateurs, eigenaren en beheerders meer inzicht in het netwerk, waarbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkperformance te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks bevindt zich in Everett (Washington) en zijn producten zijn leverbaar in meer dan 50 landen. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com, of belt u ons op +31 (0) 20-7132984 (Nederland) of +32 (0) 2-402-2113 (België).

----------

Voor meer informatie of hoge resolutie fotomateriaal neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills / Inge Noijen

EMEA Channel Marketing Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+31(0)40-2366088 <:blocked::mailto:carl>Carl@mills-advertising.com / <:blocked::mailto:inge>inge@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com <:blocked::http:/>www.mills-advertising.com

Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com