Ingezonden persbericht


Persbericht

Lokale informatie opvraagbaar via landelijk informatienummer BEL1819

Een initiatief van City & Tourist Promotions BV

Kaatsheuvel, 20 september 2007 -- City & Tourist Promotions, uitgever van gemeentegidsen, lanceert per vandaag het landelijke informatienummer BEL1819 als extra service voor gemeenten. Door 1819 te bellen zijn lokale gegevens opvraagbaar van verenigingen, organisaties, bedrijven, personen en gemeente-instellingen. BEL1819 maakt gebruik van het databestand van De Telefoongids.

Het nieuwe informatienummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor consumenten. Voor ¤ 1,30 kan er direct worden doorverbonden naar het gewenste nummer. Het gesprek dat daarna volgt, is gratis. Bij gebruik van een mobiele telefoon, komen de kosten voor het doorverbinden voor rekening van de gebruiker.

Over City & Tourist Promotions

CTP, opgericht in 1983, is gevestigd in Kaatsheuvel en onderdeel van De Telefoongids Holding BV. In de afgelopen vijf jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een uitgeverij met 50 gemeenten als vaste klant en een omzet van ruim 2,3 miljoen euro. CTP is landelijk actief, met een concentratie in het midden en zuiden van het land. Gemeenten die van de dienstverlening van CTP gebruik maken zijn middelgrote gemeenten zoals Deventer, Hoogeveen, Roosendaal, Waalwijk en Woerden. Naast gemeentegidsen in gedrukte vorm, levert CTP ook digitale gemeentegidsen, plattegronden en andere gemeentelijke publicaties.

Meer informatie over het bedrijf vindt u via www.mijngemeentegids.nl

Over De Telefoongids BV

Maandelijks wordt De Telefoongids op Internet door meer dan 5,5 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2006) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door bijna twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, is De Telefoongids ook te raadplegen via; De Telefoongids Professioneel, 1888 nummerinformatiedienst, SMS 1313, Siemens thuistelefoon, Nokia lokal search, Google Earth en mobiele routeplanners (FalkMobile en KPN op Weg). De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 700 mensen.

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.

# # #



Ingezonden persbericht