1 miljoen pixels beschikbaar op www.nieuwebaan.nl


TILBURG, 20070920 -- Mic-Media BV lanceert een Amerikaans concept voor de Nederlandse arbeidsmarkt. De 1 miljoen pixel zoekmachine. In de huidige krappe arbeidsmarkt is de Nederlandse werkgever voortdurend op zoek naar personeel. De trend hierbij is dat bedrijven steeds minder gebruik maken van de grote vacaturesites en steeds vaker de eigen bedrijfsidentiteit gaan gebruiken om personeel te werven.

Wat zoekt een werknemer? een NieuweBaan!

De site gebruikt geen onduidelijke merknaam welke veel promotie nodig heeft om zich in de markt te positioneren. Via de domeinnaam www.nieuwebaan.nl zal zoekend Nederland vanaf nu de werkgever vinden die het best bij hem past.

Nadat de markt jarenlang gedomineerd is door de grote vacaturesites is het nu tijd dat de werkgevers zich direct presenteren aan de werknemers. Zij plaatsen de eigen bedrijfsidentiteit door middel van een afbeelding, tekst en een link op www.nieuwebaan.nl voor slechts 1 Euro per pixel, zolang er ruimte is want; OP=OP.

Voordelen van dit concept?

Op Nieuwebaan.nl krijgen adverteerders de kans om een advertentiecampagne te starten tegen ieder gewenst tarief. Enkele redenen om te adverteren zijn :

· Adverteren doet men 24 uur per dag 365 dagen per jaar,
· Bedrijf staat altijd op de eerste pagina!
· Geen kosten per klik,
· Advertenties kunnen ten alle tijden worden gewijzigd,
· Nieuwebaan.nl is een unieke domeinnaam voor de arbeidsmarkt,
· Geen vaste contracten,
· Geen opzegging nodig,
· Niet verplicht tot herplaatsing,
· Eigen beheer van de advertenties,
· Klant bepaalt zelf de positie van de advertentie,
· Nieuwebaan.nl plaatst de gehele advertentiepagina in een bekent landelijk dagblad wanneer de gehele advertentieruimte op de website verkocht is.

Domeinnamen welke zijn geactiveerd:

www.nieuwebaan.nl
www.nieuwebaan.com
www.nieuwebaan.info
www.nieuwebaan.biz
www.nieuwebaan.tv
www.nieuwebaan.org
www.onlinebanen.nl
www.online-banen.nl