Gemeente Cromstrijen


Runner Up evenement voor jonge ondernemers

Op 20 september wordt in Theater 't Kruispunt in Barendrecht de Runner Up Hollandse Waarden uitgereikt. Dit is een ondernemersprijs voor jonge ondernemingen die in de afgelopen 2 jaar met een vernieuwend en origineel product, dienst of idee zijn gekomen. Voor de Runner Up hoeft het idee, product of dienst nog geen trackrecord te hebben. Het gaat om durf en originaliteit. Daarin onderscheidt de Runner Up zich van andere ondernemersprijzen.

Aanmelden

Tot 1 september kunnen jonge ondernemers zich aanmelden of andere ondernemers aanmelden voor de prijs bij de organisatie, het Contact Jonge Bedrijven (CJB) Hollandse Waarden. Een vakjury maakt uit de inzendingen een selectie van 5 genomineerden. Die mogen zich tijdens een Hollandse Waarden Netwerkevenement op 20 september presenteren, waarop de ondernemers in de zaal de uiteindelijke winnaar kiezen.

Inschrijven voor een nominatie kan tot 1 september via de internetsite www.hollandsewaarden.nl. Via die site kunnen ondernemers uit de doelgroep ook tot 17 september kaarten bestellen, waarmee ze aan het netwerkevenement kunnen deelnemen.

Booster Box

De prijs voor de Runner Up is de Hollandse Waarden Booster Box. Dit is een koffer met vouchers van leden en sponsors van het CJB Hollandse Waarden. Vouchers voor gratis producten en diensten ter waarden van minstens ¤ 5.000,00 die de winnende ondernemer kan gebruiken om zijn Runner Up een winnaar te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan juridische adviezen of hulp bij de bouw van een prototype.

Kijk voor meer informatie op de internetsite www.hollandsewaarden.nl