Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Venlo, 3 september 2007

Strijd om finaleplaats Venlose Starter 2007

Venlo - Het derde kwartaal van het jaar 2007 loopt op zijn einde. Dat houdt in dat drie startende ondernemers weer zullen strijden om een finaleplek voor de titel "Winnaar Venlose Start 2007".

Op donderdag 20 september a.s. zullen, op locatie bij Kal-Fire B.V. te Belfeld, de genomineerde bedrijven Déjà vu Marketing & Adviesbureau uit Reuver, Thomashuis Venlo uit Venlo en Miro Grafverzorging uit Venlo, hun plannen presenteren om zo kans te maken op een finaleplaats.

De drie starters
Déjà vu marketing & adviesbureau, gestart in mei 2007, is gespecialiseerd in het geven van marketingadvies en cursussen in de kappersbranche. Het snel en makkelijk behalen van meer omzet is de visie die de onderneming nastreeft. In het Thomashuis Venlo wordt mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking een veilige en huiselijke omgeving geboden. Met een professioneel team van medewerkers zijn zij 24 uur per dag beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te geven. Het Thomashuis Venlo start eind 2007. Miro Grafverzorging is in november 2006 gestart en houdt zich bezig met grafverzorging en de verkoop van urnen en grafmonumenten.

Wat is de Venlose Start?
De verkiezing Venlose Start is een ondernemingsplannenwedstrijd waaraan bedrijven deelnemen die onlangs zijn gestart of gaan starten binnen de gemeenten Arcen-Velden, Beesel, Bergen, Gennep, Helden, Horst aan de Maas, Kessel, Maasbree, Meerlo-Wanssum, Meijel, Sevenum, Venlo en Venray. Per kwartaal worden drie (aspirant)ondernemers geselecteerd die hun bedrijfsplan presenteren voor een jury en publiek. Uit deze drie wordt door de jury de "Starter van het Kwartaal" gekozen. Bij de beoordeling van de ondernemingsplannen zal door de jury worden gelet op creativiteit, innovatie, commerciële en financiële volledigheid en haalbaarheid van het plan. Tevens weegt de jury de presentatie van het plan en de beantwoording van de vragen mee.

Finale
De drie kwartaalwinnaars strijden om de titel "Starter van het Jaar". De winnaar krijgt een uitgebreid prijzenpakket, waaronder een cheque van E 4.000,-. Deze finale vindt plaats op donderdag 29 november 2007 op een nader te bepalen locatie. De winnaars van de eerste twee kwartalen van 2007 zijn Find Your Logo uit Venlo en Agrolinqua B.V uit Venlo.

De ondernemingsplannenwedstrijd voor startende en doorstartende ondernemers wordt georganiseerd door Rabobank Venlo e.o. , A&A accountants en adviseurs, Kamer van Koophandel Limburg-Noord, Gemeente Venlo, Syntens, Dagblad de Limburger en Industriebank Liof.


---