Ingezonden persbericht


Mysterieuze wandeltocht "Het Mysterie van Rare Jan" in Hoorn

UITNODIGING & PERSBERICHT:
OPENING HET MYSTERIE VAN RARE JAN

(onder embargo tot 20 september)


---

WIE HEEFT RARE JAN VERMOORD?

Hoorn is vanaf 20 september een mysterieuze wandeltocht rijker. Met een financiële bijdrage van de gemeente Hoorn en hulp van het Westfries Museum heeft de afdeling Promotie Marketing van VVV Schiereiland Noord-Holland een moord-wandeling ontwikkeld met de intrigerende naam "Het Mysterie van Rare Jan".

De wandeling is speciaal ontworpen voor de groepsmarkt. Deze markt, denk aan personeelsfeestjes of familie-uitjes, is sterk groeiend en steeds op zoek naar nieuwe ideeën. De deelnemer aan de wandeling maakt op basis van een beschrijvend verhaal een spannende tocht door de stad Hoorn van rond 1635. Twee historische gidsen, in de rol van de stadsomroeper en meid van de schout, proberen de groep op het rechte pad te houden, terwijl men op speurtocht gaat langs huizen van verdachten, getuigen en het slachtoffer. De interactieve wandeling met een combinatie van humor, historie en een wedstrijdelement zal de Sherlock Holmes in iedereen wakker maken.

Reserveren? Vanaf 6 personen kunt u zich aanmelden bij de afdeling reserveringen op telefoon 072-511 42 84 of op groepen@vvvweb.nl. U kunt ook de brochure Op Stap Met Een Groep bij VVV/ANWB Hoorn ophalen. De kosten zijn E 10 per persoon.

Op donderdag 20 september om 10 uur zal Wethouder van der Maat deze moordwandeling op de Veemarkt voor de VVV/ANWB Hoorn openen. Na de opening zal de wandeling voor het eerst gelopen worden. De wandeling eindigt rond half 12. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u bij de opening en wandeling aanwezig zou willen zijn.

Graag horen wij of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen wij u kunnen verwachten. U kunt zich aan- of afmelden op: promotie@vvvweb.nl. Of op telefoonnummer: 0229-552287.

Met vriendelijke groet,

VVV Schiereiland Noord Holland
Afdeling Promotie Marketing
Simone Schultink (pic)

-----------------------
afdeling promotie & marketing
veemarkt 4, 11621 jc hoorn
tel.: 0229 - 552287 (