Gemeente Rotterdam

18 september 2007

Kick-off anti-terreur campagne gemeente Rotterdam

Donderdag 20 September geeft burgemeester Opstelten het startsein voor de Rotterdamse invulling van de campagne "Nederland tegen terrorisme". In de laatste week van september en de eerste week van oktober voert Rotterdam een postercampagne door de hele stad. De posters van de campagne zijn bedoeld om de inwoners van Rotterdam ervan bewust maken dat vele professionals dagelijks bijdragen aan hun veiligheid en dat zij daar zelf ook een rol in kunnen en moeten spelen.

De kick-off bestaat uit een korte speech van de burgemeester en de onthulling van de posters die de komende weken in abri's over heel Rotterdam te zien zijn. De modellen die op de posters staan zijn geen professioneel fotomodel; zij zijn daadwerkelijk werkzaam als bijvoorbeeld buurtagent of metrocontroleur. De modellen zijn aanwezig bij de kick-off voor een fotomoment met de burgemeester.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd deze kick-off bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in kamer 105 van het stadhuis en duurt van 09.00 uur tot 09.30 uur.

noot voor de redactie/