Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste editie In Sync in Lantaren/Venster

Inspireer, leer en creëer!
In Sync, Unity in Diversity

Donderdag 20 september vanaf 19.30uur vindt in Lantaren/Venster de eerste editie plaats van In Sync. In Sync staat voor harmonie en is een concept voor een jam café waarbij verschillende disciplines en genres elkaar kruisen. In Sync daagt iedereen uit die open staat voor een avond waarbij inspireren, leren en samen creëren centraal staan. Unity in Diversity.

Neem jezelf en je eigen instrumenten mee ( voor zover mogelijk). Kaartjes zijn slechts E2,50 en de drank niet duur!

In Sync, Jam café wordt een ontmoetingsplek waar bohémiens, artiesten en creatievellingen niet alleen uit verschillende genres, maar ook vanuit verschillende disciplines elkaar ontmoeten, inspireren, leren en samen creëren.

Met the sounds van Inna Vision (Circle of Sole, Jazz Sole) worden de gasten verwelkomd. Vervolgens zullen twee prachtige dames, Merel van de Weij (kunstenaar, zangeres) en Shay Kreuger (spoken words) de presentatie van de leiding in handen nemen . Iedereen die mee wil jammen, kan zich met zijn instrument melden bij de huisartiesten of presentator.

Met de nadruk op samen creëren deze avond is er geen ruimte voor "showing-off", oftwel patsers! Hier zullen zowel publiek, artiesten en vooral de prachtige, doch harde presentatrices voor uitkijken. De disciplines die er op de avond aan bod komen zijn muziek, live painting en al het andere wat ontstaat.

Voor meer informatie over In Sync, the huisartiesten en alle lieve mensen die hier een bijdrage aan leveren, check myspace.com/insyncrdam of insync.hyves.nl of stuur een mail naar insync.rdam@gmail.com.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Lantaren/Venster en Numoonlab.