Politie Zeeland


---


O-2856-2007 Woninginbraak, Goes
Woensdagavond tussen 19.45 en 21.45 uur werden diverse goederen weggenomen uit een woning aan de Sleutelkenswei.
Tijdens afwezigheid van de bewoners werd de woning doorzocht en werden diverse goederen weggenomen waaronder een televisie en enkele sieraden. Het schade bedrag is niet bekend.

Z-2857-2007 Auto tegen een boom, Zuiddorpe
Op de Provinciale weg is rond middernacht een 31-jarige Terneuzenaar met zijn auto tegen een boom gereden toen hij een cd-tje wilde wisselen.
Hierdoor lette hij even niet goed op de weg met als gevolg dat hij aan de rechterzijde tegen een boom reed. De 31-jarige bestuurder werd met borstklachten overgebracht naar het ziekenhuis, zijn auto raakte aan de voorzijde geheel beschadigd.

Z-2858-2007 Kilo's softdrugs in beslag genomen
Politie Zeeland heeft vanmiddag omstreeks 14.00 uur twee mannen aangehouden in een growshop in de gemeente Terneuzen.
Er werd een onderzoek ingesteld in het pand waar zich de twee mannen bevonden. (Eén man van 41 uit het Belgische Moerbeke en één 33-jarige man uit de gemeente Terneuzen) Tijdens dit onderzoek werden enkele kilo's softdrugs in beslag genomen, evenals een aanzienlijk geldbedrag. Over de hoogte van het geldbedrag doet de Zeeuwse politie geen mededelingen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en ingesloten in een politiecel in Torentijd.