Twentse singles zijn ook hip, dynamisch en op zoek naar hun 2e jeugd


Druk, druk, druk, maar toch tijd vrij maken om te netwerken

HENGELO, 20070920 -- Tegenwoordig staat de Twentse single ook open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het daten en het uitbreiden van hun netwerken, hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld Hyves, relatieplanet, singlereizen en evenementen. In de Randstad zijn er diverse manieren om te netwerken via verschillende bemiddelingsbureau's echter in Twente nog te weinig. DateXpress speelt hier graag op in en start met speeddate avonden in Eetcafé Merlijn in Hengelo.

De Twentse single van nu is hip, dynamisch, avontuurlijk en dus alles behalve wanhopig en zielig. Het is zelfs zo dat de single vanaf ongeveer 35 jaar zijn jeugd weer voor de tweede keer wil beleven en zoekt verschillende manieren om dit te bereiken.
Volgens CBS gegevens zijn er momenteel ongeveer 90.000 alleenstaanden in Twente en dit aantal neemt alleen maar toe. Alleen is het op zoek naar nieuwe vrienden in de praktijk vaak lastiger dan men op voorhand denkt. Men zit net iets te vaak in het stellencircuit, een leuk café bezoeken ze nog maar weinig en hun huidige sociale leven levert nauwelijks nog nieuwe leuke contacten op. Daardoor ontstaat er een steeds groeiende behoefte om te netwerken tussen andere singles, liefst in een ontspannen sfeer, waarbij de kans op een nieuwe relatie of vriendschap wel aanwezig is. Ondanks deze behoefte hebben ze over het algemeen een te volle agenda en weinig geduld, noch tijd om uitgebreid op zoek te gaan naar een partner.
Kortom, een groot deel van deze doelgroep wil dolgraag nieuwe vriendschappen opdoen.

DateXpress organiseert daarom speeddate avonden voor verschillende groepen tussen de leeftijden 28 t/m 60 jaar.
Op een avond ontmoet men tien tot vijftien andere singles en heeft men een gesprek van ongeveer vijf minuten met de andere sekse.
Lijkt kort, maar binnen tien seconden krijg je een eerste indruk en weet je of je iemand beter wilt leren kennen. Geen gezichtsverlies als je iemand niet interessant genoeg vindt en iedereen komt voor het zelfde doel: een gezellig avond uit met alleen singles. Dit is niet alleen een leuke en effectieve manier om een partner te vinden, maar ook om nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Via website www.datexpress.nl kan men zich inschrijven voor een avond speeddaten bij DateXpress.





DateXpress