Bestuur svLY tevreden met besluit wethouder


DEN HAAG, 20070920 -- Het bestuur van Sport Verbroedert Leidschenveen Ypenburg heeft met grote tevredenheid kennis genomen van het besluit van de wethouder van Sport en Jeugdzaken, de heer S. Dekker, om svLY aan te wijzen als toekomstig bespeler van Sportpark de Dijken in Leidschenveen. Het bestuur deelt de argumentatie van de wethouder voor de volle 100%.

Tegelijkertijd betreuren wij het dat bij leden van SCL verwachtingen zijn gewekt. Het spreekt voor zich dat al die mensen van harte welkom zijn bij svLY, nu en straks op het nieuwe complex. Het bestuur van svLY biedt alle voetballende jeugdleden aan om de contributiebetaling voor het eerste jaar, tot aan de verhuizing naar Leidschenveen, achterwege te laten.

Op dit moment hebben zich al leden uit Leidschenveen en Ypenburg aangemeld en spelen in KNVB competitieverband. Ook het kader van svLY is uitgebreid met bewoners vanuit het 8e stadsdeel en zijn er sponsoren vanuit Leidschenveen, het Forepark en Ypenburg actief binnen de vereniging. Op zaterdag 20 oktober 2007 organiseeert svLY een Juniorendag naast de Ballonhal, om de jeugdafdeling verder uit te breiden.

Een nieuwe trainer, een nieuwe hoofdsponsor, een nieuw logo, een nieuw tenue, een nieuwe jeugdafdeling, een echte businessclub, een Normen en Waarden Commissie, een Sociale Begeleidingscommissie, kortom, svLY bruist van de energie en is springlevend.
De oudste club van Den Haag, straks in de nieuwste wijk van Den Haag.

Voor meer informatie: De heer H. van Delft, 070-3605546
Voorzitter sv Leidschenveen Ypenburg





Ingezonden persbericht