Grote Clubactie van start tijdens Horse-event

21/09/2007 14:37



Nationale Grote Clubactie



De Nationale Grote Clubactie is weer van start! Afgelopen zaterdag 15 september gingen er massaal 450.000 lotenverkopers met intekenlijsten op pad voor hun vereniging. Hierop wordt ingetekend voor de bekende Grote Clubactieloten. Loten die voor 2,50 euro worden verkocht en waarvan 80% direct naar de vereniging gaat. Het allereerste lot werd afgelopen zaterdag overhandigd aan Anky van Grunsven tijdens het Horse event in Deurne.

Ruim aandacht door Z@ppSport
Presentator van het kinder sportprogramma Z@ppSport,Ron Boszhard, kwam rijdend op een menwagen van IJsbrand Chardon de ring binnenrijden waar Anky van Grunsven hem opwachtte om het allereerste lot in ontvangst te nemen. Natuurlijk met behulp van enthousiaste lotenverkopertjes van de Grote Clubactie. Z@ppSport wijdde een hele uitzending aan de start van de Grote Clubactie waarin ook ambassadrice Ireen Wüst vertelde waarom zij de Grote Clubactie een warm hart toedraagt.

Ieder jaar een nieuw record
Jaarlijks worden zo'n 3,5 miljoen loten verkocht door ondermeer grote aantallen jonge lotenverkopers. In 2006 betekende dit een netto winst van 7 miljoen euro voor deelnemende clubs in Nederland, een fantastische prestatie die deze kinderen leveren. Al voor de 35e keer organiseert de Grote Clubactie een loterij voor het Nederlandse verenigingsleven en nog ieder jaar worden records verbroken. Daarom doet de Grote Clubactie graag iets extra's voor deze kinderen en worden ze beloond met o.a. sportclinics in hun favoriete sport en andere leuke activiteiten. De speciale kinder website, www.kidzonely.nl, was nauwelijks live en werd al bezocht door duizenden lotenverkopertjes die nieuwsgierig waren wat dit jaar de verkoopwedstrijd zou brengen.

Extra service
Iedereen die dit jaar een lot koopt kan gebruikmaken van de sms-service: Wanneer men smst: 'club' spatie en het lotnummer, wordt na de trekking op 22 november automatisch bericht gegeven of de lotenkoper wel of niet in de prijzen is gevallen. Natuurlijk wordt de trekkingsuitslag ook gepubliceerd op internet, in de lokale huis-aan-huiskranten en blijft ook de uitslagenlijn bestaan.





http://www.clubactie.nl