Gemeente Woerden


* Persberichten

Feest u mee op 22 september?

17 jul 2007
Zet de datum maar vast in uw agenda: Woerden feest op 22 september. Het Kerkplein zal een bruisend centrum zijn vol muziek en zang met een verrassend Woerdens accent.
Het programma
`s Middags barst het los met een kinderprogramma. Aan het eind van de middag zingt en speelt Woerden de sterren van de hemel. Vele Woerdense koren en fanfares doen hier aan mee. En tot slot 's avonds een concert waarin de Douane Harmonie centraal staat. Een feest waarin voor jong en oud iets te genieten valt en een feest waar iedereen aan mee kan doen.

Geen feest zonder reden
Om een feest te laten slagen heb je geen reden nodig. Toch hebben we wel iets te vieren. De gemeente organiseert dit feest, omdat ze trots is op haar nieuwe binnenstad. Sinds vorig jaar hebben we er een echt stadsplein bij. Het Kerkplein functioneert, zoals we dat hoopten: een mooie plek, waar ontmoetingen, festivals en commerciële activiteiten goed samengaan. Het nieuwe Kerkplein vormt het hart van de stad, waar het goed toeven is. Ook de centrumring is -op een klein stukje na - klaar. In de Havenstraat is het nog even doorbijten, maar ook daar is het einde in zicht. Woerden heeft een binnenstad waar het trots op mag zijn. Straten hebben het aanzien gekregen zoals het ons al jaren geleden voor ogen stond. Voor we verder gaan met alle volgende plannen is het goed stil te staan bij wat er bereikt is: een stad om trots op te zijn, met mensen om trots op te zijn.

Dat feest willen we vieren, samen met u!
U komt toch ook?

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |