Gemeente Woerden


* Persberichten

Woerden viert feest 22 september

10 sep 2007
Zet 22 september maar vast in uw agenda: Woerden feest die dag. Het Kerkplein zal een bruisend centrum zijn vol muziek en zang met een verrassend Woerdens accent.Een feest waarin voor jong en oud iets te genieten valt én een feest waar iedereen aan mee kan doen. Om een feest te laten slagen heb je geen reden nodig. Toch hebben we wel iets te vieren. De gemeente organiseert dit feest, omdat ze trots is op haar nieuwe binnenstad.
Het feest vindt vanzelfsprekend plaats op het Kerkplein. Voor de kleintjes begint Jochem van Gelder om 14.00 uur 's middags met zijn kinderprogramma. Jochem is bekend van het programma Praatjesmakers op de tv. Ook in Woerden zet hij de kinderen centraal.

Vervolgens laten de Woerdense koren en fanfare-orkesten luidkeels van zich horen op het hoofdpodium voor de Petruskerk. Naast het eigen repertoire staat ook het Woerdenlied centraal. Met 9 deelnemende koren wordt het een ware korenslag op het Kerkplein. En de 3 fanfare-orkesten doen er nog een schepje bovenop. Lawaaikabaal of prachtige samenzang?

>> U mag het allemaal beleven ( en meezingen!) van 15.30 tot 18.00 uur!

In de muziektent aan de andere zijde van het Kerkplein kunnen liefhebbers van popmuziek van 18.00 tot 20.45 uur genieten van verschillende bands.

Met een optreden van het Zeemanskoor wordt het hoofdprogramma van de avond ingeleid.
Dit programma staat in het teken van musicals, bekende popsongs en klassieke muziek. Hier nemen Ernst Daniel Smid, Joke de Kruiff en de Douaneharmonie het heft in handen. Zij staan met hun ervaring en talent garant voor een fantastische muzikale avond!


* www.ernstdanielsmid.nl

* www.jokedekruiff.nl

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |