Gemeente Hengelo

Kom naar de open dag Twence

Op 22 september is de Nationale Afval- & Recyclingdag. Die dag biedt Twence een kijkje in de keuken onder het motto: Challenging the future. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u op Boeldershoek met eigen ogen zien wat er allemaal met uw afval gebeurt.

U kunt een kijkje nemen in de verschillende installaties. Maar er is veel meer te beleven: Wie een mooi uitzicht wil hebben over de verre omgeving, kan bijvoorbeeld de grote stortheuvel beklimmen, om daar te genieten van het uitzicht. Ziet u wat op tegen zon klim, maak dan met de bus een trip over de Boeldershoek om een indruk te krijgen van de omvang van het terrein en de vele activiteiten die daar plaatsvinden. U kunt ook genieten van de demonstraties die valkenier Robert Musters geeft met zijn robotvalk. En dan is er natuurlijk de imposante bouw van de derde verbrandingslijn.

Wanneer u op 22^ september een kijkje komt nemen, kunt het beste met de fiets komen. U heeft dan geen parkeerprobleem. Op de website www.twence.nl vindt u meer informatie over deze Nationale Afvaldag.