Gemeente Spijkenisse


Nordic Walking tijdens 'Dag van de Vooruitgang'

14 september 2007

Wie zin heeft om mee te doen aan een les Nordic Walking met een ervaren instructeur, komt zaterdag 22 september naar de Dag van de Vooruitgang op het marktplein naast de Dorpskerk. Om 12.30 uur en om 13.30 uur start een les Nordic Walking.

Nordic Walking is sportief wandelen waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal ontwikkelde wandelstokken, zogenaamde `poles'. Het is een nieuwe fitness activiteit waarmee men makkelijk kan beginnen en die ook gemakkelijk is vol te houden, ongeacht leeftijd, geslacht of bewegingservaring.
De les is gratis. Opgeven kan bij M.Point Life Style Center, telefoon: (0181) 642 888.

De gemeente Spijkenisse organiseert deze lessen in het kader van `De dag van de vooruitgang' met tal van andere activiteiten op het marktplein naast de Dorpskerk. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is daar ondermeer een Fiets je fit! Informatiemarkt, een klimwand, een suikerspinnenkraam, `Ren je Rot' Verkeersquiz en live muziek van Togido. Bovendien is het evenement gekoppeld aan de internationale wielerklassieker `Tour de Rijke' en het Dikke banden Race scholenkampioenschap.