TROS

Hilversum, 20-09-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 september
Radio 2 - 16.00 uur

WOLTER KROES TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Wolter Kroes breekt in 1995 door met de single 'Laat me los'. Zijn nieuwe single 'Niet normaal' (geschreven door Fluitsma/van Tijn) staat op dit moment in de Top-5 en is de voorloper van het album dat in november uitgebracht zal worden. Daniël heeft een gesprek met de succesvolle zanger en aansluitend zingt Wolter natuurlijk een aantal hits.

Mark Lennon is afkomstig uit Venice Beach, Los Angeles, en kan bogen op een lange muzikale achtergrond. Mark maakt vanaf 1978 als leadzanger deel uit van de band Venice. Na zijn succesvolle solotour in 2005 is hij dit jaar weer alleen op pad en zaterdag te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

In een vorig leven zong Feist als luidruchtige teen queen in een punkband. Deze Canadese zangeres/gitariste kreeg stemproblemen en heeft vijf jaar later gekozen voor een solocarrière. In april werd haar derde solo-album in Europa uitgebracht.

Leaf is ontstaan in september 2005, toen een vijftal rockacademie studenten besloten hun vriendschap een geluid te geven. Sindsdien maken zij goedlopende popliedjes in akoestische setting. Dit voorjaar won Leaf de Telegraaf Talentenjacht. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS