Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival 'Back Home'

Persbericht, 20 september 2007

Aan alle goeds komt een eind

Laatste 'Back Home' uitverkocht

Hardenberg- Dat de tiende editie van de Overijsselse poprevival 'Back Home' op zaterdag 22 september 2007 tevens de allerlaatste zou zijn bracht afgelopen voorjaar heel wat teweeg. Reacties varieerden van ongeloof tot boosheid maar uiteindelijk beseft iedereen dat de succesformule Back Home, dat in 1998 als een grap begon en maar liefst negen succesvolle edities kende, moet stoppen op het hoogtepunt. Van Back Home X willen de deejays aanstaande zaterdag hét hoogtepunt maken.

Zojuist is vanuit de Evenementenhal Hardenberg bekend geworden dat er geen kaarten meer in voorverkoop zijn. Back Home X (The Final') is uitverkocht. Ook zijn er zaterdag geen kaarten meer aan de kassa's van de Evenementenhal te koop.

Algemene info over Back Home X.
De populairste poprevival van Noordoost Overijssel heeft bij hoge uitzondering een subtitel gekregen: 'The Final'. Zes deejays (Henk Smit, Dick Zwiers, Charles Fontijn, Roel Zweers, Gert Tack en Cor Hoeben) uit de populaire Hardenbergse discotheken The Castle, Papillon en The City uit the seventies draaien in een fantastisch decor nog één keer alle disco- & rockclassics uit de tijd van toen voor het publiek van toen.

Het getal '10' staat zaterdag centraal en dat heeft z'n reden. Iedere bezoeker krijgt bij de entree een speciale button. Om 10 voor 10, 10 voor 11 en 10 voor 12 haalt een 'Mr. X' iemand met zo'n button uit de zaal die op het podium aan het Rad van Fortuin mag draaien. Er zijn fraaie prijzen te winnen en de absolute hoofdprijs is een vliegreis incl. hotel voor twee personen naar de USA (Florida), het land waar de meeste Back Homemuziek vandaan komt.

Alle info is ook te vinden op www.evenementenhalhardenberg.nl.

Naam Poprevival Back Home
Locatie Evenementenhal Hardenberg
Zaal open 20:30 uur
Aanvang 21:00 uur
Entree E 10,-
Voorverkoop UITVERKOCHT

Einde persbericht