Bureau Jeugdzorg Gelderland

25 juli 2007

22 September 2007: cliëntendag

Op 22 september organiseert Bureau Jeugdzorg Gelderland de eerste cliëntendag. Wij nodigen cliënten (ouders en jeugdigen) uit om die dag naar Burgers Zoo te komen. De dag is ten eerste bedoeld als een "presentje" voor cliënten. Daarnaast willen wij cliënten informeren over onder andere de oprichting van een cliëntenraad.

Belangrijk doel is om onze cliënten nu eens op een ontspannen en leuke manier te ontmoeten. Er is een ochtendprogramma voor ouders en jeugdigen boven de 12. In die tijd is er opvang geregeld voor kinderen jonger dan 12 jaar. Zij zullen onder begeleiding het park gaan bezoeken. Na de lunch kunnen aanwezige cliënten op eigen gelegenheid gaan genieten van Burgers Zoo. Bureau Jeugdzorg Gelderland betaalt de entree.

Globaal programma (kleine wijzigingen mogelijk) 10:00 uur Ontvangst met koffie / thee
10:30 uur Start programma door voorzitter van de Raad van Bestuur Hans Lomans
10:40 uur Daphne Hok-Ahin "Hallo heb ik contact" 11:30 uur Pauze
12.00 uur Rap door Jeugdigen uit de Jeugdzorg 12.10 uur Initiatiefgroep presenteert hun ideeën over de oprichting van de cliëntenraad. 13:00 uur Lunch en einde

Aanmelding
Er is in Burgers Zoo plek voor 450 cliënten van boven de 12. Cliënten die zich willen aanmelden kunnen dit doen door een e-mail te sturen naar: 22september@bjzgelderland.nl.
Vermeld dan a.u.b. de voornaam, achternaam en leeftijd van de cliënten die u wilt opgeven. Natuurlijk zijn alle kinderen uit een gezin waarin Bureau Jeugdzorg Gelderland zorgt voor hulpverlening welkom op de cliëntendag. Kinderen jonger dan 14 jaar dienen echter wel onder begeleiding van een volwasssene te komen.
Indien er kinderen jonger dan 2 jaar bij zijn , dient u eerst contact op te nemen met Ginger Becu. Zij is te bereiken via het mailadres g.becu@bjzgelderland.nl of via het telefoonnummer 026-3629111 van het hoofdkantoor te Arnhem.

Vragen?
Heeft u vragen over de cliëntendag? Stuur dan een e-mail naar 22september@bjzgelderland.nl. Wij helpen u dan graag zo snel mogelijk.