Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

BARTJE VIERT ZIJN VERJAARDAG!

Joepie, ik ben weer bijna jarig! Voorgaande jaren vond ik het een geweldig feest! Ik heb er ontzettend van genoten. Ook dit jaar mag een verjaardagsfeestje natuurlijk niet ontbreken. Ik heb weer vele leuke verrassingen voor jullie in petto!

Ik verwacht jullie op zaterdag 22 september aanstaande op het Koopmansplein in Assen. Vanaf 12.00 uur zijn jullie welkom op mijn feestje en het duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Wat gaat er precies gebeuren? Wat dacht je van uit je dak gaan met de PowerParty kinderdisco show, met z'n allen jumpen, Bartjes Kinderboerderij, Ronald McDonald, een ballonnenwedstrijd, heel veel luchtkussens, gratis popcorn, suikerspin en ranja en nog veel meer..

Dit jaar is het thema van mijn verjaardag natuur en groen! Dit betekent dat er op mijn verjaardag aandacht wordt geschonken aan de natuur en wel op een heel leuke manier! Wat dacht je van pinda's rijgen en pompoenen uithollen om op deze manier een mooie lantaarn te maken! Dit kan allemaal tijdens mijn verjaardag. En zoals op een echt feestje krijgt iedereen iets leuks mee naar huis!

Mijn verjaardagsfeestje is GRATIS. Ben jij nog geen 13 jaar, dan ben jij van harte welkom op mijn feestje! Vraag je aan jouw papa en mama of je ook mag komen? Ik hoop dat je al je vriendjes en vriendinnetjes mee neemt!

Tot ziens op zaterdag 22 september!
Heel veel groetjes van

BARTJE !!