Gemeente Brunssum

Open dag Rd4 op zaterdag 22 september

Op zaterdag 22 september 2007 zet Rd4 voor alle inwoners van de Rd4-gemeenten de deuren van haar nieuwe hoofdvestiging open. Tijdens deze Open Dag, die onderdeel is van de Nationale Afval- en Recycledag, kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen van Rd4. Doel van de Open Dag, die duurt van 10.00 tot 16.00 uur, is om te laten zien hoe alles in zijn werk gaat bij het ophalen en verwerken van allerlei soorten afval.

rd4 10 jaar

Zo zullen er demonstraties plaatsvinden van voertuigen zoals de meest moderne vuilniswagens, veegmachines, zoutstrooiers, kolkenzuigers en afzetvoertuigen. In het afvaltheater kunnen bezoekers een continue draaiende film zien over de verborgen wereld van de afvalverwerking. Ook zullen afvalverwerkingsbedrijven zelf aanwezig zijn en tonen hoe ze afval geschikt maken voor gebruik als grondstof voor nieuwe producten. Op de rommelmarkt kunnen bezoekers naar hartelust snuffelen tussen tweedehands artikelen uit de kringloopwinkels.

De Open Dag bevat een gevarieerde mengeling van informatie en vermaak. Zo wordt het geheel opgeluisterd met muziek en speciale activiteiten voor kinderen zoals onder andere Ronald McDonald's Opruimshow om 14.00 uur, een springkussen en een balonnenclown. Kortom: een leuke en informatieve dag voor jong en oud!

De hoofdvestiging van Rd4 bevindt zich op Industrieterrein De Beitel te Heerlen, Nijverheidsweg 4A. Gratis parkeren kan op het parkeerterrein van de Peppermill. U kunt vervolgens gebruik maken van de pendelbus.

Kijk voor meer informatie op www.rd4.nl

rd4 poster

---