Ingezonden persbericht



---
Stichting Poprevival

'Back Home'

Persbericht, 5 september 2007

Laatste 'Back Home' bijna uitverkocht

Hardenberg-, De allerlaatste editie van de Overijsselse poprevival 'Back Home' op zaterdag 22 september aanstaande zal, net zoals tijdens de laatste jaren, in de 'Klepperzaal' van het Evenementenhalcomplex in Hardenberg worden gehouden. Vanwege de grote belangstelling gaat wel voor het eerst de balustrade open voor publiek waardoor er enkele honderden extra mensen een plekje kunnen vinden. Bij de kaartverkoop gaan de komende week de laatste 200 kaarten in de voorverkoop bij de VVV en de Evenementenhal Hardenberg.

Dat Back Home X, ofwel 'The Final' uitverkocht gaat worden staat daarmee wel vast want de laatste weken is er traditioneel altijd een run op kaarten. De organisatie is de afgelopen dagen voor het laatst bij elkaar geweest om de puntjes op de i te zetten. De 2500 buttons voor de bezoekers zijn gearriveerd en zullen elke bezoeker een beetje Amerikaans maken. Door de button zichtbaar op te spelden maakt de drager kans door de 'Mister X' uit de zaal te worden geplukt om mee te doen met het grote prijzenspel. Hoofdprijs daarbij is een negendaagse reis naar Florida. Vliegen met KLM en verblijven is misschien wel het mooiste dat de USA te bieden hebben. Ook de laatste platenlijsten van de Back Home-dj's Cor Hoeben, Dick Zwiers, Gert Tack, Charles Fontijn, Henk Smit en Roel Zweers zijn klaar met ondermeer alle nummer één hits uit de periode 1965-1985 met natuurlijk the seventies als centraal en muzikaal middelpunt. De laatste Back Home start muzikaal om 21.00 uur en tegen 02.00 uur zal de laatste plaat - traditioneel zijn dat 'The Three Degrees' met hun hit 'When will i see you again' klinken. Daarmee komt er dan een einde aan een periode van tien jaar Back Home die in 1998 als een grap begon maar door het publiek werd gedragen.

Algemene informatie:
Evenement: Poprevival Back Home. Zes deejays (Dick Zwiers, Cor Houben, Henk Smit, Roel Zweers, Gert Tack en Charles Fontijn) uit de populaire Hardenbergse disco's uit the seventies (The Castle, The City en Papillon) draaien in een fantastische ambiance en een schitterend hightech-decor, eenmaal per jaar vanaf 1998 de disco- & rockclassics uit de tijd van toen. Datum: Zaterdag 22 september 2007
Aanvang: 21.00 uur (deuren om 20.00 uur open)
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Voorverkoop: Kaarten 10 euro bij VVV Hardenberg en Evenementenhal Hardenberg Website: www.evenementenhalhardennberg.nl

Einde persbericht